Antrenorul Aurel Sunda a semnat cu Ceahlaul Piatra Neamt un contract valabil pana la 1 iulie 2008, cu obiectiv imediat salvarea de la retrogradare. Sunda este al cincilea antrenor al nemtenilor in acest sezon si ii ia locul lui Florin Marin, demis dupa egalul de pe teren propriu cu Farul Constanta.

"Primul obiectiv este salvarea de la retrogradare. Chiar daca acesta nu va fi indeplinit, vom continua impreuna si vom cauta sa formam o echipa noua, competitiva, care sa ne dea garantia unei noi promovari. Sper ca Aurel Sunda sa aiba bafta pentru cele 11 etape ramase", a declarat Gheorghe Stefan, presedinte de onoare al Ceahlaului.

Sunda ocupa, din luna ianuarie, functia de director tehnic al formatiei FC Sacele, din Liga a II-a, dupa ce in turul campionatului a pregatit tot o echipa din esalonul secund, FC Brasov. Ultima echipa din Liga I pregatita de Aurel Sunda a fost Jiul Petrosani, in returul sezonului 2005/2006.

Dupa 23 de etape, Ceahlaul ocupa locul 15 in clasament, primul retrogradabil, cu 22 de puncte, trei mai putine decat formatia de pe pozitia a 14-a, Unirea Urziceni.

Pe banca nemtenilor s-au perindat in acest sezon Mihai Stoica (etapele 1-3), Ion Moldovan (etapele 4-13), Vasile Silaghi (etapa 14) si Florin Marin (etapele 15-23).