Romantica TV, in formula relansata de trustul Realitatea - Catavencu si cu Teo Trandafir director, va aparea "pe sticla" in 2 aprilie. Si pana la data oficiala a lansarii, postul va difuza materiale despre noua grila.

Astfel, duminica, de Buna Vestire, si pana de Florii (1 aprilie), pe post se vor vedea imagini din studiourile aflate in constructie. Timp de 10 minute pe zi, Romantica va prezenta materiale despre emisiuni si echipele care le vor modera.

Rating de nisa

Teo are obiective ambitioase pentru un post care in prezent se plaseaza in coada clasamentelor de audienta, cu 3.000 de telespectatori in mediul urban. "Pana la sfarsitul anului ar trebui sa avem doua puncte de rating in medie pe zi", a declarat Teo Trandafir pentru EVZ.

In numar de telespectatori, cifra se traduce intr-o medie de 225.000 de persoane.

Ca o comparatie, cand era la Pro TV, audienta emisiunii lui Teo era de peste 500.000 de telespectatori. Teo afirma ca Romantica se adreseaza unui public-tinta compus din femeile de peste 35-40 de ani.

Romantica TV debuteaza pe data de 1 aprilie cu un spectacol intitulat "Intoarcerea Trandafirului", care va avea loc la Circul Globus si la care vor participa nu numai vedetele postului, ci si jurnalisti si public.

Spectacolul va fi difuzat in direct, cu incepere de la ora 17.00 si va dura patru ore, iar Teo Trandafir va prezenta grila si vedetele postului.

Acest show va initia publicul in "TeoViziunea", emisiunea lui Teo Trandafir, care va fi difuzata in direct, in fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 20.00.

integral in EvZ