Piesa cu titlul Un spectacol de teatru, in regia lui Chris Simon se joaca duminica, 25 martie, la Cafe DeKO - teatru in teatru. Piesa este o comedie moderna, interactiva care dezbate o problema contemporana, conflictul dintre generatiile de artisti.

Spectacolul este inspirat dupa un text scris de regizorul Aureliu Manea. Un text pe care actorii improvizeaza mult, interactiv in care publicul este o prelungire a scenei.

In calitatea sa de dramaturg, Aureliu Manea a fost sursa realizarii unui spectacol viu, energic, care te incita si te provoaca.

Un spectacol de teatru a participat in 2002 in Festivalul International de Teatru Experimental de la Cairo si a reprezentat Romania in 2005 la festivalul International de Teatru Keo Chang din Coreea de Sud.

In distributie sunt nume cunoscute ale scenei romanesti: Adriana Trandafir, Andreas Petrescu, Tudor Aaron Istodor, Claudia Negroiu, Ioana Marchidan si Gabriel Fatu.

Alaturi de regia artistica semnata de Chris Simion la realizarea spectacolului au contribuit Ioana Marchidan - coregrafie, Adriana Raicu Petre - scenografia, Mirela Traistaru - costume.