Sub aspectul provenientei partenerului ideal, italienii au castigat detasat, pe cand spanioloaicele s-au plasat in fruntea topului feminin. Dupa italieni s-au clasat britanicii, acestia fiind preferatii suedezelor.

La o partenera din Spania pare a aspira un numar record de barbati europeni - anume francezii, suedezii si britanicii, in timp ce spaniolii insisi prefera o partenera din Italia.

Consensul comunitar incepe sa piarda teren atunci cand vine vorba de casatorie - potrivit studiului, cei mai tematori s-au dovedit barbatii germani (62%), urmati de francezi, pe cand cei mai entuziasti spre a pasi la starea civila sau in fata altarului s-au aratat britanicii (53%).

Lipsa de consens a mai putut fi constatata si in ceea ce priveste primul rendez-vous, respectiv prima impresie.

Intrebati carui aspect ii acorda cea mai mare atentie cu ocazia primei intalniri, 46% din nemti si 36% din francezi au raspuns ca se uita la aparitia generala si la silueta, pe cand britanicii au opinat ca expresia fetei persoanei cu care se intalnesc ar fi decisiva (40%), in timp ce suedezii (44%) si spaniolii au admis ca ochii doamnelor i-ar impresiona pe departe cel mai mult.

href="http://www.romanialibera.ro/a90558/dragoste-fara-hotare.html" TARGET="_blank">Integral in Romania libera