Desi poate parea surprinzator, in casa familiei Prigoana, atmosfera este cat se poate de linistita: de cand li s-a pronuntat divortul, Adriana si Silviu par mai fericiti ca niciodata. Asta si pentru ca, la doar o zi de la verdictul magistratilor, Adriana ii facea cadou fostului ei sot celebrul test de sarcina colorat in roz.

E adevarat ca mai sunt vreo sapte luni pana la nasterea mostenitorului miliardelor lui Prigoana, dar viitorii parinti vor sa-l intampine cat mai frumos cu putinta.

De aceea, Adriana si Silviu se pregatesc de renovari serioase: vor sa puna la punct casa lor din Pipera si sa se ocupe de camera copilului.

Chiar in cursul zilei de astazi, casa de la marginea Bucurestiului va fi analizata de un arhitect, prieten cu Prigoana, care va stabili ce modificari se pot face pentru a pune in practica dorintele Adrianei si ale miliardarului sau fost sot: „Silviu a chemat un prieten de-al lui care are o firma de arhitectura si design.

Este mai bine sa ne sfatuim cu cineva din domeniu, care va tine insa cont de parerile noastre, in primul rand“.

Investitie de peste 100.000 de euro

Adriana ne-a mai declarat ca au de gand sa zugraveasca si sa schimbe parchetul in toata casa: „Nu s-a mai zugravit de cativa ani, iar parchetul si-a pierdut tot luciul“.

Ziarista mai spune ca ea si Prigoana au probleme si cu instalatiile de la baie, care vor trebui schimbate: „Vrem sa luam altele noi, astea sunt fisurate si au inceput sa curga“.

In plus, miliardarii vor sa cumpere si mobila noua in toate camerele si, mai ales, sa pregateasca una dintre ele pentru copilul care se va naste peste cateva luni:

„Sigur ca vrem sa pastram o incapere special pentru bebe, dar nu va ganditi la vreo camera excentrica. Nici vorba, vom vopsi peretii intr-o culoare linistitoare, asa cum vom zugravi si restul camerelor.

O sa-i cumparam si cateva jucarii, sa le agatam pe langa patut si cam atat“. Avand in vedere ca vila are patru dormitoare, mai multe bai, bucatarie si un hol imens cu o scara ce duce la etaj, investitia lui Prigoana va trece binisor de o suta de mii de euro.

Adriana ne-a dezvaluit insa ca sunt dispusi sa scoata din contul bancar orice suma, pentru a finisa vila pe gustul lor: „Ne asteptam la cheluieli mari, dar o sa platim atat cat e nevoie ca sa facem o casa pe gustul nostru“.

«Nu luam piese rare, ca-si baga coltii-n ea!»

Cum ar arata „o casa pe gustul lor“, ne-a explicat mai departe Adriana: „O sa folosim materiale naturale, mobila mai clasica, pentru ca nu suntem adeptii stilului ultramodern“.

Nici vreo piesa rara de mobilier nu vor sa-si cumpere, de teama ca fiul sau fiica lor sa nu-i faca sa regrete investitia, cand va incepe sa mearga de-a busilea prin casa:

„Piesa rara?! Sa-si bage coltii in ea?“, ne-a declarat viitoarea mamica razand. Desi casa va fi plina de muncitori si de praf, proprietarii nu vor avea de suferit.

Pe toata perioada lucrarilor de renovare, ei se vor muta in oras, intr-unul din apartamentele pe care le au, din zona Kogalniceanu.

Integral in Gardianul