Viata destrabalata de noapte a costat-o scump pe fosta printesa a muzicii pop, Britney Spears. Pe langa faptul ca si-a stricat complet imaginea, neglijenta acesteia nu s-a resimtit numai asupra sanatatii, caci si conturile ei au inceput sa se usureze.

Dupa ce a tinut prima pagina a publicatiilor de scandal, ba cu divortul sau de Kevin Federline, ba cu esecurile sale amoroase sau cu scandalurile din cluburi in care a fost implicata, presa titreaza ca 'fosta virgina a Americii' ar fi in pragul falimentului.

Abia iesita de la reabilitare din clinica de lux Promises, din Malibu, Brit si-a facut calculele si a sesizat cu disperare ca noptile pierdute prin cluburi, banii aruncati pe alcool, droguri si pe plimbari cu iahturi, in speranta de a-si gasi jumatatea, aproape au falimentat-o.

A avut 32 de milioane $

Astfel, controversata cantareata si-a usurat conturile de suma de 21 milioane de dolari, averea sa totala fiind estimata la aproximativ 32 de milioane de dolari. Prieteni apropiati ai cantaretei au declarat ca aceasta, obisnuita sa traiasca in lux si opulenta, s-a 'speriat de moarte' de ideea ca ar putea ramane falita si a luat imediat atitudine.

Britney Spears nu a apelat la nimeni altul decat la fostul sau iubit, Justin Timberlake, pe care l-a implorat sa o ajute sa redevina ce a fost.

Integral in Libertatea