Noul sef al consilierilor lui Tariceanu, Dorin Marian, si-a facut ieri publica declaratia de avere: intra la guvernare cu aproape 1.000.000 e in cont, bani pe care i-a facut cu citeva zile inainte de numirea in functie, prin vinzarea unui teren.

Guvernul Tariceanu s-a procopsit cu inca un milionar in euro. Este vorba de Dorin Marian, fostul consilier al presedintelui Constantinescu si al omului de afaceri Dinu Patriciu, actualmente seful consilierilor premierului.

Declaratia de avere a acestuia a fost facuta publica pe pagina de Internet: 11.000 mp de teren intravilan la Tincabesti (2.000 dintre ei cumparati in 2005 de la Catalin Harnagea, fostul sef al SIE); doua apartamente in Bucuresti si o casa de vacanta in constructie la Tincabesti; doua automobile si o salupa; un depozit bancar de 3.000.000 de lei.

Cu doar citeva zile inainte de a fi numit in functia guvernamentala, Dorin Marian vindea societatii BAS Development un teren vilan in valoare de 3.816.988 de lei. Declaratia de avere este datata pe 19 martie 2006. Dorin Marian a fost numit in functie pe 16 februarie.

Dorin Marian, afaceri cu teroristii

Dorin Marian este o persoana controversata.

Integral in Cotidianul