Oana a avut un soc cand a vazut forma finala a videoclipului piesei "Pusa pe fapte". Deoarece montajul materialului a fost facut de firma cu care lucreaza regizorul Marian Crisan, cel care a generat scandalul la filmari, ea e convinsa ca se confrunta cu un "boicot".

Vedeta a preluat haturile carierei sale muzicale. Total nemultumita de rezultatul final al primului sau videoclip, Oana a decis sa renunte la piesa "Pusa pe fapte" si sa sa filmeze un nou clip pentru o alta melodie.

"Acum doua zile am vazut clipul. Este un fiasco total. In ciuda faptului ca am avut servicii de super-calitate, mie mi se vad buzele mov, iar imaginea e ingrozitor de intunecata. Sunt convinsa ca e vorba de sabotaj. Nici macar imaginile brute nu erau atat de proaste. In conditiile astea, am hotarat sa merg pe mana mea. Am vorbit cu regizorul Petre Nastase si am ales alte piese pentru clip.

Desi "Pusa pe fapte" mi-e foarte draga, ma simt nevoita sa renunt la ea. Intreaga poveste a fost o aberatie, iar eu o fraiera", ne-a declarat sotia lui Pepe.

Integral in Click