Daca nu aduc intr-o saptamana cate 3.500 de dolari SUA, ei risca sa piarda sprijinul politic al PSD si - automat - functia de consilier.

Plimbarile alesilor "Aliantei PA" au costat aproape 15 milioane de euro, adica atat cat ar fi nevoie pentru majorarea pensiilor.

Primarul sectorului 5, Daniel Marian Vanghelie, le cere banii inapoi tuturor consilierilor care au plecat luna trecuta in excursie la Miami, pe motiv ca nu au depus, conform legii, rapoarte de deplasare acceptabile. "Au depus numai cativa consilieri, dar nici acele rapoarte nu pot fi acceptate", ne-a declarat ieri primarul Vanghelie.

El spune ca in aceeasi situatie se afla si viceprimarul PNL Marcel Bera, si secretarul sectorului 5, Cristina Feurdean. Vanghelie spune ca, daca asupra lui Bera si a doamnei secretar nu are puteri prea mari, in privinta celor sase consilieri PSD care au facut parte din delegatie poate lua masuri ferme.

"Intr-o saptamana, toti consilierii PSD trebuie sa aduca inapoi banii primiti de la buget pentru excursia la Miami, altfel le retrag sprijinul politic si isi pierd si locurile de consilieri!", a mai spus Vanghelie. El le-a cerut celorlalti lideri liberali si democrati sa procedeze la fel cu alesii lor care au beneficiat nelegal de banul public.

Integral in Gandul