„Ca sa fiu foarte sincera, imi plac tipuri diferite de oameni: fetite baietoase, baieti efeminati. Ma simt feminina si masculina. Eu insami posed spiritul nelinistit al unui barbat”, reproduce „Bild” din noua aparitie editoriala, in deschiderea articolului.

„Sunt un om care iubeste indiferent de sex”

„Flexibilitatea” sexuala a uneia dintre cele mai frumoase femei din lume nu era nici pana acum un secret, deoarece Angelina Jolie nu a ascuns-o niciodata. Noua biografie insa ofera amanunte inedite. Relatia ei cu actrita Jenny Shimizu („Foxfire”) a durat, se spune, aproape zece ani, iar Jolie isi aminteste de inceputurile ei.

„Nu mai voiam altceva decat sa o sarut si sa o ating pe femeia acesta. M-am surprins uitandu-ma la ea asa cum ma uitam doar la barbati. A fost nemaipomenit. Nu a fost nimic din ceea ce cautam, s-a intamplat pur si simplu sa ma indragostesc de o fata”, marturiseste vedeta. Relatia dintre cele doua pare a fi cat se poate de profunda.

„M-as fi casatorit cu Jenny”, afirma Jolie, pentru care nu conteaza decat iubirea. „Eu sunt un om care iubeste indiferent de sex”, precizeaza actrita care, ulterior, a ales totusi un barbat: actorul Billy Bob Thornton.

Nici acest mariaj insa nu a fost unul conventional, asa cum nu a fost nici prima ei casnicie (cu actorul britanic Jonny Lee Miller), incheiata la 20 de ani. In noaptea nuntii cu Thornton, Jolie a scris cu propriul ei sange pe peretele dormitorului „pana la capatul timpului”.

Finalul acestei casnicii a venit insa mult mai devreme, iar cei doi s-au despartit dupa doar trei ani de mariaj.

Placeri sado-masochiste

In urmatorii ani, avand deja un Oscar si trei Globuri de Aur la activ, actrita si-a pus reputatia in slujba luptei pentru cauze umanitare, iar din 2005, frumoasa Angelina si-a gasit linistea in bratele lui Brad Pitt. Cartea lui Hurst dezvaluie si cateva secvente din viata celebrului cuplu.

In prima lor vacanta, petrecuta in Kenya, bodyguarzii au navalit in camera de hotel, ingrijorati de „zgomotele” care se auzeau pana afara.

„Se auzea de parca ar fi fost atacati de un animal salbatic”, afirma unul dintre bodyguarzi, citat de „Bild”. Dar nu a fost asa. Cuplul doar se „amuza”.

In carte nu se precizeaza insa daca Jolie a ramas fidela placerilor sado-masochiste, pe care le-a descoperit inca de la varsta de 14 ani, atunci cand si-a pierdut virginitatea. „Ma raneam singura, ca sa simt durerea. De aceea mi-am incurajat mereu partenerii sa fie brutali. De multe ori ii rugam sa ma taie sau o faceam singura.”

Actrita vorbeste fara nicio rezerva despre practicile ei sexuale, dar tine sa le explice. „Sado-masochismul poate fi interpretat in mod gresit, ca act de violenta. De fapt, este vorba doar de incredere.” Totodata, din carte se intelege ca si celebrele ei tatuaje nu sunt altceva decat o forma de autoflagelare.

Integral in Evz