Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 25 Martie 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 14868

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Nume pentru strazi

Domnule Primar,

Va adresez rugamintea de a interveni la structurile si personalul din subordinea dumneavoastra, in vederea acordarii denumirilor strazilor si cartierului din zona Straulesti, nr. 58-60, sector 1, unde se afla in stadiu final lucrarile de construire a locuintelor pentru personalul M.Ap.N.

Denumirea strazilor este necesara incheierii contractelor de utilitati cu structurile din subordinea primariei.

Imi exprim convingerea ca solicitarea mea va gasi intelegere din partea dumneavoastra si un mod de rezolvare oportun si favorabil.

Va multumesc si va doresc din toata inima multa sanatate, liniste in suflet, succes in activitatea dumneavoastra dificila, complexa dar atat de utila bucurestenilor !

Cu deosebit respect si aleasa recunostinta - Ciocan Dorel

Va rog sa urgentati atribuirea de nume de strazi pentru noul cartier din Soseaua Straulesti pentru ca nu putem sa incheiem contractele la utilitati si, prin urmare, nu ne putem muta in noua locuinta.

Va multumesc pentru intelegere!

marian predoaica

Nume pentru strazi

Domunule Primar, va adresez personal o mare rugaminte.

Am cumparat un apartament in viitorul cartier Baneasa -Lac-Straulesti arondat primariei sector 1. Dupa ce vreme de 2 ani am vazut cum de construieste putin cate putin locuinta la care visam de 10 ani (locuim si in prezent cu chirie desi avem 2 copii mari) ne confruntam acum cu o mare problema.

Nu putem incheia contractele de utilitati deoarece cartierul nostru nu are inca denumirile de strazi aprobate.

Prin urmare, va rugam sa aprobati acest proiect de denumire a strazilor din cartierul Baneasa-Lac-Straulesti. In aceasta situatie ne aflam 241 de familiii care urmeaza sa ne mutam la finele lunii august in casele din acest cartier.

In speranta ca ne veti ajuta prin urgentarea demersurilor in aprobarea denumirilor strazilor, va multumesc anticipat.

Fam Stan Daniela

www.domnuleprimar.ro