Dupa ce miliardarul Irinel Columbeanu si-a achizitionat un Rolls Royce de 600.000 de euro, a venit randul si sotiei acestuia, Monica, sa faca senzatie la volan. Din luna septembrie, manechinul va conduce un automobil Bentley Continental in valoare de 200.000 de euro.

Posesoare a permisului auto de un an de zile, Monica Columbeanu a decis ca vrea sa-si testeze si ea nervii in trafic. Urmand exemplul sotului ei, miliardarul Irinel Columbeanu, manechinul si-a ales un automobil cu care sa atraga toate privirile. Cu toate ca a avut mai multe variante, inclusiv un Aston Martin, ea s-a oprit la un Bentley Continental GTC.

Fan declarat al masinilor decapotabile, Monica a tinut mortis ca noua ei bijuterie pe patru roti sa se inscrie in aceeasi categorie, insa de aceasta data a ales un model cu patru locuri. "A vrut un model cu patru locuri ca sa poata sa o ia si pe Irina cu ea, si cu tractiune integrala ca sa nu intampine dificultati in timpul iernii.

Am comandat deja masina si am inteles ca va fi disponibila undeva prin luna septembrie", ne-a declarat omul de afaceri Irinel Columbeanu, care ne-a confirmat, de asemenea, si pretul de achizitie, de 200.000 de euro. Masina va avea culoarea chestnut (castana).

de Una-Maria Voicu

integral in Click">integral in Click