Medicii au decis, ieri, sa o scoata pe Cream de sub perfuzii, in urma rezultatului analizelor ce confirma eliminarea din organism a antibioticului buclucas. Ea va fi externata joi, singurul tratament prescris fiind o serie de vitamine, contra anemiei.

Claudia Pavel a trait cateva zile de cosmar, dupa ce i s-a injectat, vineri, la Spitalul "Constantin Angelescu", un antibiotic impotriva gripei. Intrata in soc anafilactic, vedeta a fost internata de urgenta si trecuta pe perfuzii pentru eliminarea din organism a substantei, care i-a produs o forma grava de alergie.

Are voie doar carne de pui

Multumita ca starea sanatatii a evoluat conform pronosticurilor optimiste ale medicilor, Cream nici ca mai vrea sa-si aminteasca de acest episod trist, gandul ei fiind acum doar la promovarea noului sau videoclip, "Vanilla Cream", regizat saptamana trecuta de fratele lui Marius Moga, Iulian.

Desi ieri a fost scoasa de sub perfuzii si trecuta pe alimentatie usoara, pe baza de carne de pui, Cream va mai sta sub atenta observatie a medicilor pana joi, cand i se va semna fisa de externare: "Cream se bine, iar maine o vom scoate din spital. I s-a facut un test alergologic si s-a stabilit ca Zinaceful poate fi pentru ea un antibiotic fatal.

Am fi vrut sa o luam cu noi la Mangalia, unde locuim, pentru a o ingriji, dar in prezent se afla intr-o campanie de promovare a noului videoclip, prezenta ei la posturile de televiziune fiind obligatorie", ne-a declarat tatal cantaretei.

Avand in vedere problemele de sanatate, Cream nu a putut participa luni la filmarile emisiunii "Telezvon", a carei amfitrioana e, fiind inlocuita, pret de o editie, de colega sa, Ilinca Vandici.

Integral in Click