Botezul Irinei Columbeanu va avea loc pe data de 26 mai. De fapt, intreg week-end-ul respectiv va fi o petrecere continua, deoarece in ziua urmatoare, Irinel va sarbatori implinirea varstei de 50 de ani. Petrecerea, sau, mai bine, spus, petrecerile, vor fi organizate de compania Ioanei Sucu, fata cea mare a Cameliei Sucu.

Astfel, decorurile trebuie sa se potriveasca pentru ambele evenimente sarbatorite. Asta pentru ca, pana la ora 24.00, vor sarbatori botezul Irinei, iar dupa miezul noptii vor sarbatori aniversarea lui Irinel.

Pentru ca domnul Columbeanu nu vrea deloc sa dezamageasca opinia publica in ceea ce priveste evenimentul ce se anunta a fi "Botezul Anului", totul trebuie stabilit pana la cele mai mici detalii cu cateva luni inainte.

In acest sens, in urma cu ceva timp, Ioana Sucu a fost la resedinta de la Snagov pentru a stabili exact decorurile, aranjamentele si tot ceea ce implica organizarea unui astfel de eveniment grandios. La aceste probe, pentru a se asigura ca face alegerile cele mai bune, Irinel si-a invitatat si cativa prieteni, pentru a-l consilia: nasul sau de nunta, Matei Miko, nasul Irinei si Dan Chisu.

Integral in Curentul