Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 30 Martie 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 15041

Domnule primar, saptamanal sunt 4 sedinte de urbanism in care se aproba in medie 20 proiecte/ sedinta, ceea ce inseamna un total de apoximativ 80 de Planuri Urbanistice de Detaliu (PUD) pe luna.

Lunar exista doar o singura sendinta de consiliu, maximum doua, ceea ce inseamna ca lunar se pot vota in sedinta de consiliu local doar 40 de PUDuri pe luna. Asta inseamna ca in fiecare luna se strang 40 de PUDuri care se adauga la cele aproape 200 de puduri existente afisate pe site-ul primariei de luni bune care asteapta sa intre in sedinta de consiliu local.

Ce credeti dumneavoastra ca gandeste un cetatean care are un PUD de 5 luni afisat pe site si inca nu i s-a aprobat. Nu va ganditi ca multi oameni au luat credite de la banci pentru a face anumite investitii si acum sunt in pragul falimentului din cauza ignorantei de care dati dovada in aceasta problema ? Mai multa lume a sesizat aceasta problema si nu vad nici o imbunatatire a situatiei.

Aud doar scuze puerile de genul ca nu se pot aproba mai mult de 20 de proiecte pe sedinta pentru ca nu pot face consilierii la mai mult.

ESTE STRIGATOR LA CER CE SE INTAMPLA.

DACA VA DEPASESTE SITUATIA SI PE DUMNEAVOASTRA SI PE CEI DE LA URBANISM NU VA TINE NIMENI CU FORTA , PLECATI !!!

Puscas Emil

www.domnuleprimar.ro