Liderul autoritar al Ligii Intai, Dinamo isi continua seria de remize, ajungand la patru egaluri consecutive. In finalul partidei, Mircea Rednic a fortat golul izbavitor, trimitand patru varfuri, dar jucatorii dinamovisti au fost neinspirati si s-au lovit de portarul vasluian Cristi Haisan, aflat in zi mare. Moldovenii au incheiat al 12-lea meci consecutiv fara infrangere.

"Sunt nemultumit de rezultat, a fost un joc pe care l-am dominat de la un capat la altul. Ne creem multe ocazii, dar nu reusim sa inscriem. M-a nemultumit prestatia brigazii de arbitri. Jucatorii de la Vaslui au stat numai pe jos. Atata pot probabil. L-am tinut pe Danciulescu pe banca pentru ca Niculescu si Liviu Ganea sunt in forma mai buna. Liviu Ganea, la nici 19 ani impliniti, a jucat foarte bine. Bravo lui!"

Mircea Rednic - antrenor Dinamo

"A fost un joc greu, am avut mult noroc. Haisan a aparat astazi senzational. Am avut pe foaia de arbitraj sase jucatori sub 20 de ani, iar pe teren au fost patru pe tot parcursul meciului. Ma temeam la inceputul returului ca nu vom face niciun punct. Este un parcurs bun pana acum."

Viorel Hizo - antrenor FC Vaslui

Dinamo a dominat clar, tinerii Liviu Ganea si Adrian Scarlatache ratand marile ocazii ale liderului, de fiecare data singuri cu portarul advers.

Claudiu Niculescu a fost doar o sperietoare pentru vasluieni. Atacantul dinamovist beneficiind de cateva lovituri libere din pozitiile preferate, dar niciuna nu a creat un adevarat pericol pentru poarta lui Haisan.

"Ma consider singurul vinovat pentru acest semiesec. Imi cer scuze colegilor, conducerii si suporterilor. Am avut multe ocazii de gol, dar nu am reusit sa marchez. Am ocazia sa ma revansez in derbiul cu Steaua, dar acum sunt dezamagit si mahnit. Ne-a parasit norocul."

Claudiu Niculescu - Dinamo

Pentru Dinamo urmeaza derbiul cu Steaua si fanii sunt cu siguranta ingrijorati. In sapte meciuri oficiale disputate in 2007, Dinamo a marcat doar patru goluri, dupa ce, in turul campionatului inscrisese de 41 de ori.