Dupa ce, in Vinerea Mare, Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac si-au unit destinele in fata ofiterului starii civile, era firesc ca toata lumea sa astepte cu sufletul la gura si cununia religioasa. De aceea, prin lumea mondena s-a si vehiculat zvonul conform caruia cei doi au realizat si aceasta uniune, tot vineri, la restaurantul unde a avut loc petrecerea organizata in cinstea casatoriei civile.

Dupa cum se stie, oficierea de casatorii in postul Pastelui este interzisa, insa, daca ar fi fost sa dam crezare carcotasilor, un preot ceva mai „modern“ si fara frica prea mare de Dumnezeu si-ar fi luat inima-n dinti si ar fi incalcat aceasta prevedere a bisericii, unind destinele celor doi si in fata lui Dumnezeu.

Daca in cazul iminentei nunti zvonul s-a confirmat, nu acelasi lucru se poate spune si de aceasta data. Astfel, dorind sa informam corect publicul, am facut o mica investigatie pe marginea acestui subiect.

„Nu este nimic adevarat. Ne-am casatorit doar civil, iar casatoria religioasa urmeaza sa o facem peste ceva vreme. Daca era adevarat, acum eram in luna de miere, deoarece am hotarat ca aceasta va avea loc doar dupa ce suntem casatoriti si in fata lui Dumnezeu. Inca nu stiu o data exacta, dar nu mai aveti prea mult de asteptat“, ne-a declarat proaspata doamna Tiriac.