A doua editie a targului de cariera "Angajatori de TOP" isi va deschide portile vineri si sambata la Sala Palatului din Bucuresti. Evenimentul va reuni peste 100 de angajatori din cele mai importante industrii, prezenti cu peste 2.000 de oportunitati de cariera, atat pentru studenti cat si pentru persoane cu experienta de pana la cinci ani.

Domeniile cel mai bine reprezentate in cadrul evenimentului sunt IT, telecom, sectorul produselor de larg consum, bancar/servicii financiare, servicii, farma, constructii si consultanta imobiliara.

Potrivit organizatorilor, acest targ de cariere pune accent pe calitatea companiilor participante si totodata a joburilor care se prezinta.

In cele doua zile de targ vor avea loc si work-shopuri pe teme de cariera: "BrandYou! - Lectii de credibilitate", "7 mituri care iti pot tine pe loc cariera", "Descopera-ti cariera".

Prima editie a targului de cariere "Angajatori de TOP" a avut loc in toamna anului trecut, iar pentru mai mult de jumatate din cele 1.000 de locuri de munca s-au gasit persoanele potrivite, atat din randul studentilor in ani terminali, cat si din al celor cu experienta.