Tronsonul Drajna-Fetesti al autoastrazii Soarelui (Bucuresti - Constanta) va fi dat in folosinta pe data de 1 mai, astfel incat romanii vor putea circula pe autostrada pana la Cernavoda, a anuntat ministrul Transporturilor, Ludovic Orban. In luna septembrie, portiunea dintre Drajna si Fetesti a fost inchisa pentru finalizarea lucrarilor.

"Conform termenului prevazut in contract, acest tronson de autostrada va fi deschis la data de 1 mai. Tronsonul Drajna-Fetesti a fost deschis provizoriu circulatiei auto numai in perioada sezonului estival al anului trecut, iar soferii au circulat atunci numai pe un singur sens.

In luna septembrie, portiunea dintre Drajna si Fetesti a fost inchisa pentru finalizarea lucrarilor", a declarat Ludovic Orban. Tronsonul de autostrada Drajna-Fetesti, care masoara 37 de kilometri, a costat circa 65 milioane de euro. In luna decembrie a anului trecut, a fost realizata receptia oficiala a lucrarilor de reabilitare a sectiunii Fetesti-Cernavoda de pe autostrada Soarelui.

Integral in Gandul