Emisiunea care ii va avea in prim-plan pe Bahmuteanu si Prigoana va fi difuzata in prime-time si va urmari aspecte inedite din viata cuplului. Adriana ne-a declarat ca nu isi doresc o emisiune in genul celei filmate de familia Columbeanu si ca exclude ideea de a arata in direct nasterea primului lor copil.

Filmarile vor incepe in curand, primele episoade legandu-se de participarea lui Prigoana si a Adrianei la cateva nunti si botezuri.

Lansate in strainatate in formate care au devenit celebre, emisiunile tip reality-show incep sa prinda radacini si in Romania. Desi au fost mai multe astfel de proiecte ce au rulat pe micile ecrane pana in prezent, de departe cel mai popular, dar si cel mai controversat este cel ce-i are in prim-plan pe Monica si Irinel Columbeanu.

Iata insa ca un alt cuplu, cel putin la fel de celebru, a acceptat propunerea de a se lasa filmat in viata privata: curiosii vor putea sa-i urmareasca pe Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana acasa,

la serviciu, dar mai ales pe la nunti si botezuri si sa vada “in direct” cate o plesnitura aplicata, din dragoste, bineinteles, de „Pliciman“ sotiei sale sau cate o impacare dulce, care poate anula si cel mai necrutator verdict judecatoresc...

Monica si Irinel Columbeanu nu vor mai detine multa vreme monopolul in materie de reality-show. Oricum, emisiunii ce infatiseaza aspecte de multe ori banale din viata celor doi i-au cam scazut telespectatorii.

Ideea bosilor de la Antena 1, de a gazdui un reality-show cu doua persoanje precum Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, vine astfel intr-un moment prielnic.

Dupa lungi discutii si variante propuse, “campionii divorturilor” s-au decis si au batut palma cu postul de la Intact, pentru mai mult de 10.000 de euro pe luna.

Desi emisiunea va debuta pe post abia catre sfarsitul lunii mai, filmarile vor incepe mult mai curand: “Cred ca zilele acestea vom incepe sa filmam, pentru ca avem multe evenimente luna aceasta, nunti si botezuri”. Show-ul cu Bahmu si Prigoana nu are inca un nume, insa va fi difuzat in prime-time (n.r.

- in intervalul orar 19.00-23.00): “Inca ne sfatuim cu producatorii pentru un nume. Ce stiu acum este ca va fi difuzat in prime-time”.

Nu vrea nastere in direct

Intrebata daca vor urma modelul Columbeanu si vor transmite in direct nasterea primului lor copil, Adriana ne-a declarat ca ea si Prigoana nu au de gand sa procedeze la fel ca si cuplul Iri-Moni: “Nu vreau sa nasc in direct. Mi se pare un moment prea intim pentru a fi aratat la televizor unei tari intregi.

Eventual, vom arata imagini dupa, cu bebelusul, dar in nici un caz din timpul nasterii”. De altfel, Adriana a spus ca intreaga emisiune va fi ceva diferit fata de cea a Columbenilor: “Bineinteles ca nu ne dorim sa facem o copie dupa show-ul lor. Noi avem un alt stil de viata, oricum. Va fi altfel montat, vor fi aspecte inedite din viata noastra.

Se vor arata imagini in direct, de la noi de acasa si de la mine din birou.

Oamenii vor putea sa vada cum se impaca viata noastra de familie si cariera”. In paralel cu reality-show-ul de la Antena 1, care va avea un caracter mai relaxat, Silviu Prigoana va modera un talk-show pe teme politice la postul Romantica.

Initial, el trebuia realizat impreuna cu Adriana, dar s-a renuntat la aceasta idee.

Desi mai sunt inca multe detalii de pus la punct, ce se stie pana in prezent este ca Prigoana va avea invitati cu care va dezbate, in stilul lui caracteristic, probleme politice si sociale la zi. Cel mai probabil, emisiunea se va numi “Ghici cine vine la cina”.

Desi a iesit de curånd din afaceri, Silviu Prigoana a declarat ca doreste sa deschida un post de televiziune generalist, pentru Clubul Steaua. Prigoana a depus la CNA actele necesare infiintarii postului, insa dosarul a fost respins pe motiv ca nu era complet.

Adriana, ofertata de Lazarov

Pana sa primeasca propunerea celor de la Antena 1, Adriana a fost contactata de producatorul Valeriu Lazarov, realizator al unor formate de televiziune de succes, precum “Surprize, surprize” sau telenovele cunoscute.

Lazarov i-a propus Adrianei sa fie invitata permanenta in cadrul emisiunii “Iarta-ma”, insa proiectul nu are sanse prea mari de materializare acum, avand in vedere sarcina ziaristei: “Filmarile dureaza foarte mult, iar starea mea acum chiar nu imi permite un astfel de program. Tocmai de aceea am renuntat si la emisiunea de la OTV”.

Inteegral in Gardianul