Tariceanu declara ca Basescu nu mai are dreptul moral sa candideze

PSD ia in calcul o lege care sa-i interzica lui Basescu sa candideze la viitoarele alegeri prezidentiale

de Andrei Mincu, Bety Blagu     HotNews.ro
Joi, 19 aprilie 2007, 0:00Intr-un discurs tinut dupa anuntarea rezultatului votului Parlamentului, premierul Calin Popescu Tariceanu i-a solicitat presedintelui sa-si tina cuvantul si sa-si dea demisia.

"Ca politician, eu interpretez demisia lui Basescu ca pe o recunoastere a propriilor erori si ca pe o recunoastere involuntara a faptului ca nu mai are dreptul moral sa candideze pentru un nou mandat", a declarat Tariceanu.

Afirmatiile sale vin in conditiile in care PSD ar putea initia o procedura prin care sa se ajunga la interzicerea unei noi candidaturi a lui Traian Basescu la alegerile prezidentiale.

Strategia PSD

Mai multi parlamentari PSD au declarat pentru HotNews.ro, sub protectia anonimatului, ca in partid se cauta solutii pentru impunerea unei prevederi care sa poata interzice candidatura unui fost presedinte suspendat de Parlament - adica exact cazul lui Basescu, daca Parlamentul va vota suspendarea sa.

Initiativa PSD are in vedere modelul Lituaniei. In 2004, in urma suspendarii presedintelui Paksas, au fost organizate alegeri pentru un nou presedinte. Lui Paksas i-a fost interzis sa mai candideze printr-o modificare a Constitutiei care interzice unui presedinte demis sa mai candideze.

Conform parlamentarilor citati, aceasta initiativa va fi mai intai discutata in forurile de conducere ale PSD, unde vor fi luate in calcul doua aspecte.

Primul se refera la posibilitatea legala de a impune aceasta initiativa fara modificarea Constitutiei, dat fiind ca o astfel de modificare se face prin referendum.

Al doilea aspect se refera la impactul asupra publicului, PSD avand in vedere eventualele reactii extrem de dure din partea opiniei publice.

Tudor Oniga, profesor la catedra de Drept Constitutional a UBB Cluj, a declarat pentru HotNews.ro ca o astfel de initiativa se poate materializa doar prin modificarea Constitutiei. "Este totusi greu de crezut ca vor avea curajul sa faca asa ceva. Presiunea opiniei publice va fi imensa, pentru ca toata lumea va sti ca ar fi o lege facuta pentru un singur om: Basescu", declara Tudor Oniga.

Cum se poate interzice candidatura unui presedinte suspendat

Excluderea unei persoane care a fost presedinte al Romaniei suspendat dintre categoriile de persoane care pot candida pentru un nou mandat se poate face doar prin modificarea Constitutiei. Prin lege organica se pot stabili doar categoriile de functionari publici care nu pot candida pentru functii si demnitati publice, or, presedintele nu este functionar public.

Constitutia Romaniei
- art. 37 alin. (1) - Au dreptul de a fi alesi cetatenii cu drept de vot care indeplinesc conditiile prevazute in articolul 16 alineatul (3), daca nu le este interzisa asocierea in partide politice, potrivit articolului 40 alineatul (3).
- art. 16 alin. (3) - Functiile si demnitatile publice, civile sau militare, pot fi ocupate, in conditiile legii, de persoanele care au cetatenia romana si domiciliul in tara. Statul roman garanteaza egalitatea de sanse intre femei si barbati pentru ocuparea acestor functii si demnitati.
- art. 40 alin. (3) - Nu pot face parte din partide politice judecatorii Curtii Constitutionale, avocatii poporului, magistratii, membrii activi ai armatei, politistii si alte categorii de functionari publici stabilite prin lege organica

LEGE nr.370 din 20 septembrie 2004 pentru alegerea Presedintelui Romaniei

Art. 10. - Nu pot candida persoanele care, la data depunerii candidaturii, nu indeplinesc conditiile prevazute la art. 37 din Constitutie pentru a fi alese sau care au fost alese anterior, de doua ori, ca Presedinte al Romaniei.

Ce se intampla daca Basescu demisioneaza

Constitutia Romaniei, art. 97 alin. (2) - “In termen de 3 luni de la data la care a intervenit vacanta functiei de Presedinte al Romaniei, Guvernul va organiza alegeri pentru un nou Presedinte”.

Daca presedintele demisioneaza, lucrurile sunt clare. Presedinte interimar ramane Nicolae Vacaroiu pana in momentul in care, dupa alegeri prezidentiale, e ales un nou locatar pentru Palatul Cotroceni.

Cum se poate modifica Constitutia

Modificarea Constitutiei e un proces legislativ ce poate dura chiar si numai doua saptamani.

Un sfert din numarul senatorilor si deputatilor initiaza revizuirea, legea se adopta in regim de urgenta, se adopta cu votul a cel putin doua treimi din numarul deputatilor si respectiv al senatorilor (adica trebuie obligatoriu sa aiba doua treimi din ambele camere, nu poate sa aiba 90% dintr-o camera si 50% din alta).

Legea trece de Parlament si se supune la referendum obligatoriu in maximum 30 de zile. Adica intr-o saptamana se aproba, in urmatoare e referendum.

Important! Pentru revizuirea Constitutiei prin referendum e nevoie de prezenta a jumatate plus 1 din numarul cetatenilor cu drept de vot si de votul “pentru” al majoritatii voturilor valabil exprimate.

Ce se intampla daca Basescu nu demisioneaza

Conform Constitutiei Romaniei, art. 95 alin. (3), “daca propunerea de suspendare din functie este aprobata, in cel mult 30 de zile se organizeaza un referendum pentru demiterea Presedintelui.”

Referendum validat inseamna, in momentul asta, participarea a cel putin jumatate plus 1 din numarul total de cetateni cu drept de vot, adica aproape 9 milioane (nu exista o cifra exacta, structura populatiei cu drept de vot se modifica in fiecare zi).

Tot pentru ca nu s-a reusit modificarea legii, pentru ca problema pusa in discutia poporului sa fie aprobata trebuie sa aiba votul tot de la jumatate plus 1 din numarul total de cetateni cu drept de vot. Adica degeaba vin 9 milioane de oameni la referendum, daca doar 8 milioane voteaza pentru suspendare.

Posibilitati:

1. referendum validat cu jumatate plus 1 din voturi in favoarea suspendarii: functia se declara vacanta si in maximum 3 luni se organizeaza alegeri anticipate

2. referendum validat cu mai putin de jumatate plus 1 din voturi in favoarea suspendarii: din momentul publicarii oficiale a rezultatelor alegerilor, presedintele este repus in functie

3. referendum nevalidat, indiferent de rezultatul votului: din momentul publicarii oficiale a rezultatelor alegerilor, presedintele este repus in functie

Fragmente din discursul lui Tariceanu

 • Parlamentul are dreptul constitutional de a-l demite pe presedinte si orice declaratie a lui Traian Basescu care sustine contrariul este falsa si neavenita

 • pentru cei care mizeaza ca scandalul politic abia acum incepe, repet, procesul de suspendare s-a incheiat

 • ne dorim ca noul presedinte interimar, oricare ar fi acesta, sa-si preia cat mai repede atributiile

 • ii solicit lui Traian Basescu sa respecte propria sa decizie de a demisiona

 • Traian Basescu a luat decizia de a demisiona in locul romanilor si trebuie sa aiba responsabilitatea sa duca pana la capat gestul sau

 • ca politician, eu interpretez demisia lui basescu ca pe o recunoastere a propriilor erori si ca pe o recunoastere involuntara a faptului ca nu mai are dreptul moral sa candideze pentru un nou mandat

 • indiferent daca va candida sau nu, il anunt pe Traian Basescu ca noua campanie electorala incepe peste doua luni.


 • Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


  212 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
   Vorbeam despre respectarea constitutiei? (Joi, 19 aprilie 2007, 14:54)

   Fane [anonim]

   Deci cine incalca Constitutia? In mod cert, aceasta propunere legislativa o face.
   Bineinteles ca totul nu a fost decat un mare circ.

   Romania, odihneste-te in pace!
  • 0 (0 voturi)    
   Citeste (Joi, 19 aprilie 2007, 14:56)

   Eu [anonim]

   Bine ca de legi de astea aveti timp
  • 0 (0 voturi)    
   lege (Joi, 19 aprilie 2007, 14:58)

   lll [anonim]

   ..apoi o sa spuna ca nu e o lege cu dedicatie
  • 0 (0 voturi)    
   lovitura (Joi, 19 aprilie 2007, 14:58)

   andu [anonim]

   DE STAT
  • 0 (0 voturi)    
   Sa-i ia dracu de comunisti (Joi, 19 aprilie 2007, 15:08)

   Sorin ZGURA [anonim]

   Oare de ce vor sa-i interzica sa candideze, iar?
  • 0 (0 voturi)    
   fratilor, astia nu se vor opri niciodata!!!! (Joi, 19 aprilie 2007, 15:13)

   macchiavelli [anonim]

   orice abuz genereaza un nou abuz! lau suspendat abuziv, acum cauta un mod abuziv de a-i interzice sa mai candideze!
   fratilor, intelegeti ca in joc nu este basescu, ci dreptul nostru de A ALEGE!
  • 0 (0 voturi)    
   Parlamentul reprezinta poporul? (Joi, 19 aprilie 2007, 15:17)

   Airborn [anonim]

   Suntem in fata unui eveniment foarte trist!
   Niste politruci si securisti ... incearca un fel de lovitura de stat la marginea Constitutiei pentru ca se simt amenintati!

   Base le are pe ale lui ... bune sau rele. Dar a fost votat de milioane bune de oameni ... a castigat niste alegeri prin vot direct!

   Politrucii si Securistii (fara nume ca acestea se stiu ... desi cum spunea unul "nici nu stim cati mai suntem acoperiti prin politica") ... nu au fost votati direct .. au fost votati pe liste ... dar prin smenuri si cumetrii de partid ... au ajuns sa dicteze azi.

   Este trist si va fi si mai trist! Au tupeul sa vrea sa modifice legea electorala a.i. Base sa nu mai poata candida. Toate astea desi Curtea Constitutionala a decis ca nu exista motive Consitutionale pentru suspendarea lui Base, aceasta facandu-se pe motive exclusiv politice.

   Welcome to Congo?
  • 0 (0 voturi)    
   Decizia ne apartine !!! (Joi, 19 aprilie 2007, 15:18)

   CFG [anonim]

   Un condamnat pentru furt/crima i se iau unele drepturi (de a vota, a candida) fiind condamnat juridic.
   Suspendarea unui presedinte NU este o condamnare juridica ci una politica.

   Este decizia celor care voteaza daca un presedinte suspendat merita sau nu sa fie ales!
  • 0 (0 voturi)    
   se tem cainii (Joi, 19 aprilie 2007, 15:20)

   eu [anonim]

   se tem cainii
  • 0 (0 voturi)    
   gunoaie (Joi, 19 aprilie 2007, 15:37)

   x [anonim]

   Daca e vinovat lasa poporul sa il umileasca nealegandu-l. Cum vreti voi, asa au facut comunistii in 45. Sunteti niste gunoaie
  • 0 (0 voturi)    
   muahahahha (Joi, 19 aprilie 2007, 15:41)

   pro base [anonim]

   Va e fricaaaaaaa. Daca base candideaza va iesi iar presedinte. ce terminati sunteti. Nu stiu cine sunt terminatii care va sustin pe voi. Forza Base!!!
  • 0 (0 voturi)    
   PSD-istilor le este frica de Base. (Joi, 19 aprilie 2007, 15:44)

   Mihaela [anonim]

   Este clar ca PSD-istilor le este frica, ca (scuzati cacafonia) Basescu va fi reales de popor. Daca ar fi fost suspendat pe buna dreptate nu ar fi avut motiv sa le fie frica, dar asa... Si parerea mea, daca se va interzice candidatura lui Base o sa iasa un scandal si mai mare.
   Dumnezeu cu mila.
  • 0 (0 voturi)    
   Hahaha (Joi, 19 aprilie 2007, 15:45)

   Andrei [anonim]

   Cica... hai sa eliminam concurenta :)) ! Cat de disperat sa fii!
  • 0 (0 voturi)    
   Mai bine dau o lege prin care sa ne oblige pe toti sa tacem! (Joi, 19 aprilie 2007, 15:46)

   RUSINE! [anonim]

   Mai bine dau o lege prin care sa ne oblige pe toti sa tacem! Nu credeti ca asta ar fi singura solutie? Sa le fie rusine!
  • 0 (0 voturi)    
   E singura solutie de a-l opri (Joi, 19 aprilie 2007, 15:46)

   Lucs [anonim]

   Singura solutie pe care au gasit-o pt a-l opri pe Basescu sa-i OPREASCA din faradelegi este sa dea o lege prin care sa-i interzica sa mai candideze. Dar de ce nu-l expulzeaza din tara ?
  • 0 (0 voturi)    
   De ce nu se suspenda tot PSD-ul de un stalp?! (Joi, 19 aprilie 2007, 15:49)

   Varu' lu' Tariceanu [anonim]

   Geoana ar fi bine sa se pregateasca d eun harakiri scurt, nu de interzicerea unei noi candidaturi a Marinarului. Prostanacu' e si fudul....
  • 0 (0 voturi)    
   RUSINE !!! (Joi, 19 aprilie 2007, 15:54)

   Lex [anonim]

   Parlamentul care nu este ales direct.. nu are voie sa impiedice realegerea unui presedinte ce a fost ales direct de catre popor !
   Este o rusine si cea mai clara dovada de mizerie politica ce incearca sa faca PSD-ul acum...
   RUSINE !!!
   Sper ca populatia se va revolta...
   Asa ceva nu e admisibil intro tzara UE !!!
  • 0 (0 voturi)    
   comment (Joi, 19 aprilie 2007, 15:56)

   cosma [anonim]

   RUSINEEEEEEE!!!
  • 0 (0 voturi)    
   ALEGERI PREZIDENTIALE (Joi, 19 aprilie 2007, 15:59)

   marin [anonim]

   La mintea PSD-istilor e normal... Creier la ei cat par pe broasca. Asa ca hai sa vedem pe cine o sa avem pe liste la prezidentiale: Tariceanu, Vacaroiu, Geoana, Becali, Vadim. Pe cine alegem fratilor? Ca sa nu mai spunem ca tot PSD-ul ne va conduce si pe noi si pe copiii copiilor nostri in veacul vecilor! Cea mai buna solutie: EMIGRAREA ca am vazut si simtit ce ne-a adus "revolutia" lui Iliescu ...
  • 0 (0 voturi)    
   interesanta alegere PSD-TSD (Joi, 19 aprilie 2007, 16:01)

   Cristi [anonim]

   ACESTA MANEVRA DIN PSD CRED CA NU ARE NICIUN SUCCES. SINCR AM CUNOSCUT SI CUNOSC IN CONTINUARE OAMNENII DIN PSD CARE NU-I INTERESEAZA DECAT SA-SI CUMPERE MASINI , CASE ,DIVERSE DE LA TARANI SA LE FIE BINE. CUMPARA TERMOCENTRALE ETC. AM FSOT IN SEDIUL TSD UNDE SE DISCUTA DECAT CUM SA MAI FACA DIVERSE IN AVANTAJUL LOR. NU ARE ROST SA DAU NUME. CUM ESTE DL. NICU DE LA TSD CARE PLEACA CU IUBITA LUI MINORA IN FRANTA SI TOT ASA. AU TRANSFORMAT SEDIUL TSD IN CLUB DE AFACERI. ACOLO SE LUCREAZA PENTRU FIRME PERSONALE NU PENTRU PSD SAU TSD. NUMAI CAND VINE PRESA ATUNCI TOATA LUMEA ,CICA ESTE INTERESATA.
  • 0 (0 voturi)    
   Maaaaama... (Joi, 19 aprilie 2007, 16:02)

   yo [anonim]

   De-abia astept referendumul si alegerile sa dau cu Parlamentul ala de pamant, si in special cu PSD-ul :D De-abia astept sa ii vad tarandu-se pe la 10 procente, PC-ul nemaiintrand in Parlament, etc. Hai baietii, faceti pe nebunii ca poporul va asteapta la urne!
  • 0 (0 voturi)    
   zau? (Joi, 19 aprilie 2007, 16:09)

   ddd [anonim]

   Asta daca mai apuca...
  • 0 (0 voturi)    
   Armata parlamentarilor (Joi, 19 aprilie 2007, 16:22)

   Joe Black [anonim]

   O armata de profitori, datori statului, noua si copiilor nostri care au un singur scop: sa nu-l mai vada pe TB cu ochii pe manarelile lor si a baietilor destepti care nu-si mai scot mainile din buzunarele noastre!
  • 0 (0 voturi)    
   tariceanu a vorbit kukuru (Joi, 19 aprilie 2007, 16:22)

   hahaha [anonim]

   vedeti ca ati scris "Fragmente din discurul lui Tariceanu" :))))))))
  • 0 (0 voturi)    
   Tocmai tu ?!? (Joi, 19 aprilie 2007, 16:23)

   Marian [anonim]

   "Mister" Tariceanu, tocmai matale vorbesti de demisie? Pai mataluta ar trebui sa rosesti numai la auzul cuvantului asta.
  • 0 (0 voturi)    
   bullshit! (Joi, 19 aprilie 2007, 16:24)

   andrei [anonim]

   Sa vorbim despre ipocrizie:

   Si Tariceanu are obligatia morala sa demisioneze din moment ce a fost numit de presedinte.

   Sa nu mai spunem ca acum ii cere lui Basescu sa isi respecte decizia de a demisiona iar el n-a demisionat in 2005 dupa ce a zis ca o face si aceasta mai facea si parte din protocolul aliantei.

   Politicienii au impresia ca avem memoria scurta si nu tinem minte toate rahaturile pe care le spun si fac.

   Nu zic ca Basescu e un presedinte extraordinar, realizarile lui nu sunt spectaculoase, dar fata de tot restu e la kilometri distanta ca integritate.
  • 0 (0 voturi)    
   Cat tupeu! (Joi, 19 aprilie 2007, 16:25)

   gheorghe [anonim]

   Oamenii astia chiar cat de nesimtiti pot fi? Chiar ne considera
   tampiti??? Noi l-am votat pe Basescu, deci poporul il vrea. Daca
   va fi reales, e treaba poporului, nu a lui Tariceanu si compania.
   Acest parlament ne submineaza!!! Trebuie gasita o cale sa il
   dizolvam rapid!!!
  • 0 (0 voturi)    
   TARICEANU SI ALTII SA MAI TACA (Joi, 19 aprilie 2007, 16:27)

   VALI [anonim]

   Tariceanu, Geoana , Voiculescu si altii oare au dreptul moral sa mai ramana in politica?
   Nu le este destul ca au privatizat bunurile tarii, insa dupa cum se vede au privatizat si statul. Se considera mai presus decat si dumnezeu.
   Daca vor scoate legi, care lezeaza drepturile omului sa candideze la functii in stat, inclusiv si a cetateanului Base, cred ca nu mai are rost de facpt sa ne prezentam la alegeri. Oricum ei dreg si se scot singuri in fata
  • 0 (0 voturi)    
   Cine vorbeste de MORALITATE!!!!!!!!!!! (Joi, 19 aprilie 2007, 16:27)

   IONUT [anonim]

   Basescu va candida la viitoarele alegeri prezidentiale si va fi reales. Ce veti face atunci domnule premier??? Oare Romania nu are dreptul la o viata normala? Oare nu putem scapa de PSD=PNL??? Se popate ca sa traim asa cum vor 300 de comunisti? E moral sa puneti biruri si taxe ilegale pe spatele romanilor? Aflati ca romaniii nu-si doresc ca Parlamentul Romaniei sa fie "lada de gunoi a tarii". Clasa politica trebuie schimbata. Si metehnele comuniste uitate. RUSINE, RUSINE, RUSINE!
   Nu cred ca manifestatiile de strada generatoare de haos sunt o solutie. Sa ne manifestam democratic prin vot.
  • 0 (0 voturi)    
   Rusine Parlamentului! (Joi, 19 aprilie 2007, 16:27)

   moi [anonim]

   Tariceanu ar face bine sa taca! Nu e in masura nici sa stearga praful de pe pantofii presedintelui! Cu atat mai putin sa fie prim ministru si sa conduca Guvernul acestei tari!
   Acum e clar pentru toti romanii ca acest guvern si acest parlament nu mai trebuie sa ramana in functie! Au votat pentru ei, frati romani, nu-i intereseaza deloc de noi! Credeti ca mai merita sa stea acolo si sa vorbeasca in numele nostru? Mai puteti indura acest lucru?
  • 0 (0 voturi)    
   Decizia este a noastra !!! (Joi, 19 aprilie 2007, 16:28)

   CFG [anonim]

   Un condamnat pentru furt/crima i se iau unele drepturi (de a vota, a candida) fiind condamnat juridic.
   Suspendarea unui presedinte NU este o condamnare juridica ci una politica.

   Este decizia celor care voteaza daca un presedinte suspendat merita sau nu sa fie ales!
  • 0 (0 voturi)    
   Incredibil (Joi, 19 aprilie 2007, 16:29)

   catalin [anonim]

   este incredibil cum, din culise, cateva persoane din Romania fac absolut ce vor!
   felicitari domnule Tariceanu si domnule Geoana!
   nu ne dati de ales decat sa emigram! mi-e frica sincer de sunteti in stare sa faceti!!
  • 0 (0 voturi)    
   Hotule! (Joi, 19 aprilie 2007, 16:30)

   Raul [anonim]

   Cine esti tu HOTULE, sa spui asa ceva!???Ai fost ales cumva de popor?Esti doar o potaie care musca mana ce l'a hranit! La ghena de gunoi a istoriei politice o sa ajungi! Demagog si nesimtit ce esti! E timpul ca poporul sa'si spuna cuvantul, nu ca tot felul de nesimtiti sa vorbeasca despre morala! JOS GUVERNUL!ALEGERI ANTICIPATE SI VOT UNINOMINAL ..cat mai repede!
  • 0 (0 voturi)    
   Maaaaama... (Joi, 19 aprilie 2007, 16:31)

   yo [anonim]

   De-abia astept referendumul si alegerile sa dau cu Parlamentul rusinii de pamant... faceti-va de cap, domnilor din PNL-PSD-PC-PRM, ca ora sfarsitului e aproape pt mizeriile voastre!
  • 0 (0 voturi)    
   La tzeapa cu Moliceanu (Joi, 19 aprilie 2007, 16:31)

   Tom [anonim]

   O haimana inhaitata cu PSD. La tzeapa cu el, sa-si caute job
  • 0 (0 voturi)    
   ehe, si inca nu ati vazut nimik din tupeul lor (Joi, 19 aprilie 2007, 16:32)

   macchiavelli [anonim]

   intelegeti ca orice minciuna cere alta ami amre ptr a putea fi acoperita. tot la fel, orice abuz cere unul mai mare ptr a putea fi mascat. l-au suspendat abuziv pe Basescu si acum cauta moduri sa ii interzica sa mai candideze. vor urma inevitabil si alte abuzuri dacva romanii nu pun piciorul in prag!!!!
   la lupta, daca nu vreti sa mai fiti considerate vite bune doar de platit taxe la Patriciu!
  • 0 (0 voturi)    
   dl. tariceanu n-are dreptul moral sa fie prim-ministru (Joi, 19 aprilie 2007, 16:32)

   enervat la culme [anonim]

   dl. tariceanu n-are dreptul moral sa fie prim-ministru
   ii transmit pe aceasta cale tot dispretul meu
  • 0 (0 voturi)    
   diapora (Joi, 19 aprilie 2007, 16:32)

   map [anonim]

   si tu Pacaliceanule cand ai promis poporului ca vei demisiona sa aiba loc anticipate ce ai facut? Ai dat la intors dl. Razgandiceanu.

   Oameni buni Europa arata Romania cu degetul, prima stire la Euronews spune despre suspendarea lui Base. Nu pot fi cu voi acolo in strada dar Base va avea votul meu.
  • 0 (0 voturi)    
   dl. tariceanu n-are dreptul moral sa fie prim-ministru (Joi, 19 aprilie 2007, 16:32)

   enervat la culme [anonim]

   dl. tariceanu n-are dreptul moral sa fie prim-ministru
   ii transmit pe aceasta cale tot dispretul meu
  • 0 (0 voturi)    
   Lasa-ne lasa-ne (Joi, 19 aprilie 2007, 16:33)

   mulgatoru [anonim]

   Nene Taricene.....nu ne vorbi noua de moralitate......chiar asa? Meritam noi dispretul tau?
  • 0 (0 voturi)    
   Geoana (Joi, 19 aprilie 2007, 16:33)

   florin [anonim]

   oare daca vecinul il supara pe dl Geoana acesta va vota o lege prin care sa ii retraga cetatenia?
   la ce sa ne asteptam?
  • 0 (0 voturi)    
   Nu ar trebui sa demisioneze (Joi, 19 aprilie 2007, 16:33)

   Radu [anonim]

   Conform articolului 95, alineatul 3 din Constitutia Romaniei, daca propunerea de suspendare din functie este aprobata, in cel mult 30 de zile se organizeaza un referendum pentru demiterea Presedintelui. Deci tot la vointa poporului se va ajunge, unde vom fi din nou furati.
  • 0 (0 voturi)    
   gunoaie (Joi, 19 aprilie 2007, 16:35)

   vasile [anonim]

   am 30 ani, multe experiente, atit bucurii cit si tristeti.
   dar o amaraciune atit de profunda,cum este cea fata de aceste gunoaie ce formeaza parlamentul Romaniei, nu m-a incercat pina acum. asa sa le ajute Dumnezeu!
  • 0 (0 voturi)    
   demiterea presedintelui (Joi, 19 aprilie 2007, 16:36)

   lucian [anonim]

   Rusine!!!!!!!
   Si mai ales imi este rusine pentru faptul ca am contribuit - prin votul meu neuninominal - la instalarea in Parlamentul Romaniei a acelor tovarasi care, din 1991 incoace, au "contribuit" la binele nostru, al tuturor: vezi Bancorex, Dacia Felix, FNI ...

   PS: Pentru "bunastarea" Romaniei "recomand" sa se sustina in continuare votul neuninominal, iar proiectul de lege propus de PSD prin care sa i se interzica dlui Basescu candidatura la viitoarele alegeri prezidentiale sa fie aprobat odata cu propunerea ca postul de presedinte sa fie ocupat pe viata de un reprezentant al respectivei formatiuni politice!
  • 0 (0 voturi)    
   pleaca antiromanule! (Joi, 19 aprilie 2007, 16:37)

   bogdan [anonim]

   Tariceanule, pleaca!!! ia-ti prietenii psd-isti si du-te! nu te vrem! tara nu te vrea! plecati din tara!!! PLECATI DINTRE NOI!
  • 0 (0 voturi)    
   numai sustinatori ai Domnului Basescu? (Joi, 19 aprilie 2007, 16:40)

   Alin [anonim]

   Sunt la birou. nu am tv.
   Ce se intampla?
   Am trecut acum aprox. o ora pe la universitate si lumea incepuse sa se adune. politie garla. Il ascultam pe Turcescu la Radio.... discursuri patetice de gospodine care nu au ce face decat sa iasa in strada sa il sustina pe Domnul Presedinte. Intr-o ora in care oamenii erau lasati sa vorbeasca doar 30 de secunde fiecare am auzit o singura interpelare impotriva Domnului Basescu.
   Lumea agitata peste tot, mesaje pe mail de la te miri cine cu apeluri de sustinere a Domnului Presedinte. (Cu siguranta Domnul Presedinte nu stie nimic de aceasta campanie ..... oare?)
   Gloata usor de manevrat romanii nostri, pentru care oricine e in fruntea statului are alura de tatuca Stalin. Incredibil cat de multi revolutionari in Romania.
   In incheiere: Traiasca Domnul Presedinte (Oricare ar fi acela da nu acela cu nume apropiat de al unui crescator de vite :)).

   PS:
   Mie imi place Base si am sa merg la universitate. nu cred ca are nevoie de sprijnul meu, ca e iubit, da' vreau eu pentru mine sa fac asta. Da va rog pe toti sa va ganditi la motivele reale pe care le aveti sa iesiti in strada ca nu face bine nimanui o iesire de amploare.
  • 0 (0 voturi)    
   RUSINEEEE! (Joi, 19 aprilie 2007, 16:40)

   andrei [anonim]

   nu este posibil.......nu este posibil.......fratilor, astia fac ce vor din noi????????
   nu este posibilllllllllllllllllll
   la universitate la 18:30......noi suntem poporul.......noi facem legea...nu ei...... RISINEEE
  • 0 (0 voturi)    
   Moralitate (Joi, 19 aprilie 2007, 16:41)

   Laur [anonim]

   Ne vorbeste despre moralitate un prim-ministru care tine cu dintii de scaun. Un prim-ministru care nu isi da demisia de onoare, desi nu are o majoritate oficiala in parlament. Care in loc sa guverneze tara, sa sustina si sa continue ritmul reformelor la care s-a angajat inainte de aderarea la UE, gaseste pretexte pentru a da afara principalul reformator al justitiei in Romania, si SINGURUL motiv pentru care capitolul justitie a primit nota de trecere la Bruxelles.

   Parlamentul nu a fost ales de catre mine. Nu am parlamentari care sa ma reprezinte. Eu, ca noi toti, am votat un partid, o lista pe care au ajuns cei "alesi" de multe ori de la centru, nereprezentativi pentru circumscriptiile in care au fost votati, si fara un contact real cu alegatorii. Datorita lui Basescu si Curtii Constitutionale, acesta va fi ultimul parlament nereprezentativ. Urmatorul va fi ales prin vot uninominal - si va fi tras la raspundere in fata celor care l-au votat, nu isi va mai permite sa ignore vointa unei tari.

   Cat despre initiativa PSD de a-i interzice lui Basescu sa candideze, ea nu va depasi stadiul de dorinta - oricat de aprinsa ar fi ea. Fie si numai pentru simplul fapt ca legile nu se aplica retroactiv - chiar si eu, care nu sunt jurist de meserie, stiu asta. Felicitari, PNL si PSD, tocmai ati ales inca 5 ani cu Basescu.
  • 0 (0 voturi)    
   jenant (Joi, 19 aprilie 2007, 16:43)

   dof [anonim]

   de dimineata tot citesc stirile si nu-mi vine sa cred! toti oamenii nostrii politici sunt la fel. Parlament a reactionat ca un animal incoltit si s-a grupat fara sa mai tina cont de culoarea politica , pentru a-si proteja interesele, nu jocul democratic , care pentru ei oricum nu insemna nimic, daca nu le aduce vreun beneficiu.De asta se feresc ei de votul uninominal, ca atunci s-ar putea diferentia unul fata de celalalt si ar conta gestul fiecaruia. RUSINE!
  • 0 (0 voturi)    
   Taricene, esti mic, mic de tot (Joi, 19 aprilie 2007, 16:44)

   Bogdan [anonim]

   Taricene, cara-te ma odata. Nu e nevoie de tine, esti doar un nesimtit care se ascunde dupa poala lui tatuca Iliescu. Mars acasa potaie.
  • 0 (0 voturi)    
   Portitele Contitutiei (Joi, 19 aprilie 2007, 16:47)

   miu [anonim]

   Geoana, Tariceanu, Finkelstein, Silberstein, FELICITARI!
   Excelent!
   Propuneri pentru urmatoare legi si ordonante de urgenta:

   1. Basescu sa nu mai poata candida niciodata!
   2. PD-ul sa nu mai poata candida la alegerile parlamentare niciodata!
   3. Orice cetatean care se impotriveste actualului guvern sau parlament sa piarda cetatenia si sa fie declarat persona non grata.
   4. Interzicerea aparitiei oricarei formatiuni politice noi, fara acordul aprlamentului.
   5. Interzicearea oricarui protest la adresa actualului guvern sau parlament, pentru ca acestea sa poata lucra in liniste.

   Traiasca democratia!
  • 0 (0 voturi)    
   Tariceanu si F1 (Joi, 19 aprilie 2007, 16:48)

   Radu [anonim]

   Ia uitati unde se plimba marele ingrijorat cu privire la reforme. E de duminica, de la marele premiu F1 din Bahrain. Si sa mai spuneti ca sufera saracul de dragul reformelor UE... ca n-are loc de Basescu:

   http://www.youtube.com/watch?v=7lTWn3-KOEM
  • 0 (0 voturi)    
   5 minute (Joi, 19 aprilie 2007, 16:57)

   mani [anonim]

   Un om de cuvant e un om de cuvant. Noroc ca nu-i cazu lui Base.
  • 0 (0 voturi)    
   Diaspora cu Presedintele (Joi, 19 aprilie 2007, 16:59)

   Gheorghe [anonim]

   IMBECILII IN FRUNTE CU TARICEANU.
   Astia-s atat de prosti incat chiar l-au suspendat pe Basescu.
   Nu suntem in tara dar va sustinem de aici si nu ezitati sa iesiti in strada romani pacaliti din '89 incoace.
   traiaca Basescu
  • 0 (0 voturi)    
   Bine ca l-au dat jos. CA SA IL POT VOTA DIN NOU!!! (Joi, 19 aprilie 2007, 17:00)

   Alina [anonim]

   oare cum se vor gandii mult huliti nostri parlamentari sa faca o lege, care interzice candidatura la presedentie a unei persoane anume??? Asta ar fi cel mai clar semn de dictatura.

   Bine ca l-au dat jos odata... CA SA IL POT VOTA DIN NOU!!!

   Atunci va tine de demnitatea parlamentului sa se autodizolve
  • 0 (0 voturi)    
   cine decide? (Joi, 19 aprilie 2007, 17:02)

   lucian [anonim]

   cetatenii aceste tari aleg presedintele tari nu? iar daca romanii vor sa il aleaga pe basescu iar acesta nu poate participa din cauza unor oameni ca tariceanu sau geoana, eu zic ca o sa ajungeti rau de tot

   vai de voi parlamentarilor

   o sa va fie frica sa mai scoateti capul in lume nenorocitilor
  • 0 (0 voturi)    
   Cate semnaturi trebuie pentru a dizolva parlamentul???! (Joi, 19 aprilie 2007, 17:03)

   tudor [anonim]

   Nu stiu daca va uitati la american idol , e un tip cel mai naspa si mai prost, Sanjaya pe care toata lumea il voteaza sa ramana in concurs in semn de protest fatza de prostia emisiunii.
   Daca ii este interzis dreptul lui Basescu de a candida eu il voi vota pe BECALI in semn de protest.
   PS Cate semnaturi trebuie pentru a dizolva parlamentul???!
  • 0 (0 voturi)    
   Dupa cum vad au dat cu bata in balta!!! (Joi, 19 aprilie 2007, 17:04)

   Geo [anonim]

   Imi era frica de ziua asta, aveam impresia ca lumea nu-si da seama in ce tara traim. M-am inselat amarnic. Nici eu nu consider ca Domnul (cu D mare) Basescu este un presedinte fantastic, dar ce au reusit nesimtitii din parlament sa faca este absolut INCREDIBIL. Acei oameni nu au reprezentat , nu reprezinta si nici nu vor reprezenta vreodata interesele poporului roman! V-ati dat in cap singuri prieteni. Eu il votez pe Traian Basescu la alegeri!
  • 0 (0 voturi)    
   greu, greu (Joi, 19 aprilie 2007, 17:05)

   bogdan [anonim]

   Din pacate, vechii nomenclaturisti se tin cu dintii de scaune si tare ma tem ca vor iesi din functii doar cu picioarele inainte.
   Din fericire insa, buba a inceput sa se sparga.
   Atentie mare insa cine ajunge sus dupa ce o sa faca poporul curat, in strada. S-ar putea sa fie aceeasi Marie cu alta palarie.
  • 0 (0 voturi)    
   Tariceanu, demagog (Joi, 19 aprilie 2007, 17:05)

   Shot gun [anonim]

   Taricene, am un sentiment foarte pregnant ca vei infunda puscaria. O sa imparti celula cu Patriciu.
   Ultima noastra speranta este votul uninominal. Cei ca tine, Stoica, Geoana, Vadim si voiculescu nu vor mai intra pe veci in parlament.
   Forza Marinaru', suntem cu tine
  • 0 (0 voturi)    
   TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAA! (Joi, 19 aprilie 2007, 17:07)

   DARA [anonim]

   Un presedinte a fost suspendat si vina este a lui exclusiva....Daca ar fi vrut ca acest popor sa prospere nu s-ar fi incurcat cu niste corupti pe post de consilieri,nu ar fi facut mahala in capul statului,nu ar fi denigrat pozitia lui de lider...
   TREZIREEEEEEEEEEEEEEEEEEA!
   Chiar credeti ca un comandant de nava nu a fost membru PCR si nu ar fi avut nimic cu securitatea pe vremea lui Ceasca??????????????????
   Nu reprezinta poporul roman ci mahalaua noastra !
  • 0 (0 voturi)    
   Rusine hotilor din parlament (Joi, 19 aprilie 2007, 17:07)

   jedi [anonim]

   S-au adunat hotii in parlament sa-si voteze nesimtirea, ei uita ca noi poporul l-am ales pe Basescu si nu ei, normal sa-l suspende ...numai puteau sa fure in voie si trebuia sa se debaraseze de el;am 33 de ani sunt dezamagit de clasa politica, pe ei ii intereseaza numai ciolanul iar fraierii care voteaza trebuie sa inghita toate mizeriile lor, trebuie sa-i faultam la vot neaparat; nesimtitul de Tariceanu , Geoana si restul clicii de hoti sa plece la munca si sa numai huzureasca pe spatele nostru.....o adunatura de hoti numita Parlament, neaparat vot uninominal ....sa speram ca va fi bine ....oara cand???
  • 0 (0 voturi)    
   un consortiu al hotilor (Joi, 19 aprilie 2007, 17:12)

   Giuliano [anonim]

   Tariceanu a declarat ca Basescu nu mai are dreptul MORAL de a candida la urmatoarele alegeri. Care este justificarea acestei afirmatii? Suspendarea lui de catre parlament, probabil. Dar pentru a accepta aceasta justificare, parlamentul ar trebui recunoscut drept instanta morala. Ori el este evident departe de a fi considerat asa ceva. Nu este un Sfat al Batranilor, ci un consortiu al hotilor!
  • 0 (0 voturi)    
   Hotie pe fata! (Joi, 19 aprilie 2007, 17:16)

   Maria [anonim]

   Cine sunteti voi astia din Parlament sa hotarati suspendarea presedintelui? Curtea Constitutionala nu i-a gasit vinovatia lui Basescu in nici unul din cele 19 capete de acuzare. Cine sunteti voi 322 sa hotarati cu ce a gresit acest om? Noi poporul nu va cunoastem! Dormiti in parlament si va scobiti in nas, sau va trimiteti aghiotantii sa voteze legile in locul vostru. RUSINE! Presedintele nu va facea jocurile mizere si ati cazut de acord sa il eliminati...
   Tariceanu, esti un vierme! Da-ti demisia si tu, ca ai venit la guvernare ca parte a acestei aliante si Basescu te-a numit in functie - sarpe care ai supt de la san!

   RUSINE!! Ne-ati furat pe noi, poporul.Presedintele a fost alegerea majoritatii acestei tari...
  • 0 (0 voturi)    
   rusine (Joi, 19 aprilie 2007, 17:17)

   calin [anonim]

   Dragi parlamentari SA VA FIE RUSINE! Mi-a teama insa ca aceste cuvinte nu mai inseamna demult nimic pentru dumneavoastra.
  • 0 (0 voturi)    
   HOTII AU ALES !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Joi, 19 aprilie 2007, 17:18)

   ioana [anonim]

   NU NE LUATI PRESEDINTELE !!!!!!!!!!!!!!!
   ESTE CEL MAI BUN LUCRU CARE I S-A INTAMPLAT ACESTEI TARI, CA BASESCU SA FIE ALES PRESEDINTE !!!!!!!!!!!
   UNICUL MOTIV CARE A DAT INCREDERE MULTOR ROMANI DE PESTE HOTARE SA SE MAI INTOARCA IN TARA !!!!
   FRUSTRAREA NE COPLESESTE, NEPUTINTA DE A SCHIMBA CEVA DE AICI DE DEPARTE.
   ROMANI UNITI-VA !!!!!!!! INCA O DATA ROMANI, PENTRU TOATE IDEALURILE VOASTRE SI PENTRU LIBERTATEA CARE SI-AU DORIT-O CEI CARE AU MURIT IN 1989.
   CU TRISTETE SI REGRET VA DORESC " SA TRAITI SI SA ALEGETI BINE "
  • 0 (0 voturi)    
   Hai Base....asta e cadou pt tine! (Joi, 19 aprilie 2007, 17:18)

   Iancu [anonim]

   Astia is asa de orbiti de succesul lui Base incat logica le cam joaca farse. Astia is asa de tolomaci incat nu isi dau seama ca poporul il va alege tot pe Basescu? Bai Geoana, ma scuzi, bai prostanacule( sa ii zic dupa numele de botez dat de nasul Ilici) tu crezi ca o sa ai ceva de castigat din toata mizeria asta? O sa vezi ca o sa ajungi la 20% in parlament....
   Taricene, impotentule, tu zile multe nu mai ai ca politician. E dreptul parlamantului sa il suspende pe presedinte...dar e dreptul poporului sa iti spuna pa si pusi.
   Toate aceste rebuturi politice se vor lua de mana cu Nastase si isi vor petrece timpul liber in parc, la o tabla, discutand de vremurile in care apareau la televizor......
   Se vor schimba multe probabil in urmatoarele 3 luni....dar Basescu va ramane....e de departe cel mai integru politician!!!!!!
  • 0 (0 voturi)    
   pentru nr.6 (Joi, 19 aprilie 2007, 17:19)

   vasile [anonim]

   Noi ne-am manifestat democratic si am votat, un presedinte si o alianta. Unde sunt aia pe care noi i-am votat democratic?
   Ce s-a ales de votul democratic?
   Tariceanu e de toata jena
  • 0 (0 voturi)    
   in Piata! (Joi, 19 aprilie 2007, 17:19)

   Cosimo [anonim]

   Dragii mei, astia sunt in stare sa faca asa ceva. N-am mai simtit nevoia urgenta de a merge in Piata la miting de pe vremea minerilor... haideti in piata, cat nu e prea tarziu.
   Am fugit...
  • 0 (0 voturi)    
   HOTIE! (Joi, 19 aprilie 2007, 17:20)

   Maria [anonim]

   Cine sunteti voi astia din Parlament sa hotarati suspendarea presedintelui? Curtea Constitutionala nu i-a gasit vinovatia lui Basescu in nici unul din cele 19 capete de acuzare. Cine sunteti voi 322 sa hotarati cu ce a gresit acest om? Noi poporul nu va cunoastem! Dormiti in parlament si va scobiti in nas, sau va trimiteti aghiotantii sa voteze legile in locul vostru. RUSINE! Presedintele nu va facea jocurile mizere si ati cazut de acord sa il eliminati...
   Tariceanu, esti un vierme! Da-ti demisia si tu, ca ai venit la guvernare ca parte a acestei aliante si Basescu te-a numit in functie - sarpe care ai supt de la san!

   RUSINE!! Ne-ati furat pe noi, poporul.Presedintele a fost alegerea majoritatii acestei tari...
  • 0 (0 voturi)    
   cine decide (Joi, 19 aprilie 2007, 17:25)

   silvia visan [anonim]

   nu mai stiu ce sa mai zic, cred ca traim in o tara cu un parlament care spune tot.
   Ca tot noi am votat si pe handicapatii astia care se tem ca nu mai au unde sa doarma in curind!
   Forza Marinaru', suntem cu tine
  • 0 (0 voturi)    
   mi-e sila de voi, comunistilor (Joi, 19 aprilie 2007, 17:27)

   florea adriana [anonim]

   Nu pot sa cred ce se intampla in tara asta. Mi-e sila de voi, comunistilor. Nu v-ati saturat ed furat? Nu v-ati saturat de minciuni? Va incomodeaza coerctitudinea? Sa va ia dracu pe toti
  • 0 (0 voturi)    
   Ce tupeu are !!!!! (Joi, 19 aprilie 2007, 17:33)

   Andrei [anonim]

   No comment. Tupeul astuia depasesete orice limite!!!
   La 18:30 IN PIATA UNIVERSITATII!!!!!
  • 0 (0 voturi)    
   BASEE NU-Ti DA DEMISIA!! (Joi, 19 aprilie 2007, 17:37)

   scam [anonim]

   BASEE NU-Ti DA DEMISIA!!
   Astia sunt in stare sa te bage la puscarie!!
  • 0 (0 voturi)    
   Tariceanu e o curva! (Joi, 19 aprilie 2007, 17:37)

   Gina [anonim]

   Mi-e sila de alde TARICEANU, GEOANA, VOICULESCU!
   Afara! Ar fi bine sa se faca referendum ca sa zboare si TARICEANU SI GASCA........ Niste nesimtiti!!!!!!
   Ne vedem in piata universitatii la 18.30 ! sa-i dam afara pe hoti!
  • 0 (0 voturi)    
   porcii tot porci! (Joi, 19 aprilie 2007, 17:38)

   A.L. [anonim]

   E bine ca si-au dat arama pe fata si cel mai bine a facut-o motocicilistul national. Din purtator de cuvant al lui Patriciu s-a transformat in mod oficial in purtatorul de cuvant al PSD. Ceea ce vor sobolanii rosii sa pregateasca, impreuna cu lingaii de la PNL, UDMR frizeaza absurdul, dar e bine, ca asa-si da lumea arama pe fata. Sunt curios cine mama naibii o sa-i mai voteze pe cretinoizii astia.
  • 0 (0 voturi)    
   Tariceanu (Joi, 19 aprilie 2007, 17:38)

   Gina [anonim]

   Mi-e sila de alde TARICEANU, GEOANA, VOICULESCU!
   Afara! Ar fi bine sa se faca referendum ca sa zboare si TARICEANU SI GASCA........ Niste nesimtiti!!!!!!
   Ne vedem in piata universitatii la 18.30 ! sa-i dam afara pe hoti!
  • 0 (0 voturi)    
   domnule Basescu, va sustinem (Joi, 19 aprilie 2007, 17:52)

   bogdan [anonim]

   domnule Basescu, romanii din strainatate va sustin. e momentul sa ne unim fortele sa indepartam gasca comunisto-securista care conduce romania.
   in opinia mea, parlamentul romaniei a tradat in momentul asta poporul roman, punind vointa si interesele lor de grup mai presus de interesele poporului roman. noi l-am votat pe basescu si tara a ajuns sa fie condusa de vacaroiu -votcaroiu si psd! rusine tariceanu, gestul tau a compromis definitiv partidul liberal, care probabil va disparea, ca si pntcd-ul... oare asta era misiunea ta?
  • 0 (0 voturi)    
   Imputitilor (Joi, 19 aprilie 2007, 17:59)

   Cristi [anonim]

   Imputitilor.
   Doua partide mari si istorice, care au dezvoltat tara asta si au avut politiceni de marca, am avut si 2 premieri, precum Ciorbea si Tariceanu, le-au facut varza !!!! Ca va dati seama ca PNL-ul urmeaza sa fie un PNT 2, nu ? ;) Auzi la cretinul asta de Tampiliceanu, sa se alieze cu PSD ??????? Cum a fost posibil ? Cu banii lor, veti spune voi ranjind, nu ???? Made in Romania :))))))
  • 0 (0 voturi)    
   alegeri anticipate (Joi, 19 aprilie 2007, 18:20)

   lore [anonim]

   PSD ia in calcul o lege care sa-i interzica lui Basescu sa candideze la viitoarele alegeri prezidentiale

   ha ha ha ha ha ha ha

   psd-ul lui Iliescu zis si 3 mandate s-a gasit sa decida cine are voie sa candideze si cine nu

   dati-mi o funie, ca sapun am
  • 0 (0 voturi)    
   Apogeu (Joi, 19 aprilie 2007, 18:27)

   Whitemoon [anonim]

   S-a atins apogeul. Nimeni nu a reactionat prin manifestatii in momentul in care PD, ales prin vot, parte a Aliantei DA, a fost eliminat din guvern. Noi am votat DA, adik PNL + PD, nu PNL +UDMR. Acum, cand presedintele, ales de popor prin vot a fost suspendat, ne confruntam cu o reactie normala de impotrivire. Nu sustin un presedinte X, dar imi apar drepturile de cetatean. Singura noastra putere in stat, in calitate de cetateni, este dat prin vot. Cand ni se ia si acest drept, ramanem doar niste sclavi, care platim cuminti impozite si ii ajutam pe altii sa se imbogateasca.
  • 0 (0 voturi)    
   RUSINE LICHELELELOR ASA NUMITI POLITITICENI (Joi, 19 aprilie 2007, 18:29)

   spania [anonim]

   Haimanale ce sunteti, dupa ce ati vandut tara, dupa ce ati supt tot de pe ea, ce mai vreti!
   cine vorbeste de moralitate, cel care isi apara scaunul cu dintii, cel care impune taxa de prima inmatriculare ca sa isi vanda citroenurile, cel care scumpeste motorina si benzina, cu toate ca euro scade de la o zi la alta, cei care au stat 10 ani la cotroceni si au terminat romania, astia ne vorbesc de moralitate .
   Si basescu are defectele lui, dar este aproape de popor, asa cum ar tebui sa fie orice presedinte in lumea asta, ca poporul va alege, nu doar savantii si intelectualii.Este mare lucru sa stii sa te cobori la nivelul unui simplu cetatean, si in acelasi timp sa porti o discutie cu un alt presedinte de tara.Ranjila de iliescu a fost instare vreodata sa faca acest lucru.
   RUSINE NENOROCITILOR, DAR NU O SA VA IASA SOCOTELILE ASA CUM ATI VRUT, CA POPORUL ARE ULTIMUL CUVANT DE SPUS, SI-IL VA SPUNE CLAR!
   Cel putin la urmatoarele laegeri vom vea vot nominal, si vom stii pe cine sa votam, nu va veti alege oamenii vostrii.Profitati de zilele cat v-au mai ramas la putere, ca swe termina pentru voi.
   Ati anulat 50 de dosare care au prabusit Romania, si daca Basescu a indraznit sa spuna ceva, a incalcat Constitutia.Rusine voua!
   Nu as vrea sa fiu in locul parintilor vostrii, care sigur v-au educat bne, dar ura, razbunarea, minciuna, dragostea de avere rapida, v-au facut sa fiti niste monstrii ai societatii romanesti, sa nu va pase de profesorii care v-au educat, de medicii care v-au salvat vietile, de ce-i care lucreaza pentru ca voi sa aveti pachete de slabit si infrumusetare, limuzine de 70.000 de euro, si scolile nu au nici macar apa potabila, spitalele sunt pline de mizerii.
   batrani care traiesc cu mai putin de 1 DOLAR pe zii dupa ce au muncit zi-lumina sa ridice roamania, voi va bateti josc de ei, si le dati pesnii de 3 milioane, pe care voi ii cheltuiti in 5 minute.
   sI VA PERMITETI SA NE FACETI MERCENARI, SI CIUMECI, DUPA CE ATI AJUNS ACOLO PRIN VOTUL NOSTRU!
  • 0 (0 voturi)    
   A moral Harley Davidson...BRRRRRRR. (Joi, 19 aprilie 2007, 18:39)

   Pink Panther [anonim]

   No comment.
  • 0 (0 voturi)    
   Io zic (Joi, 19 aprilie 2007, 18:44)

   Adrian [anonim]

   io zic sa-i fugarim pe toti parlamentarii ...ca pe gusa
  • 0 (0 voturi)    
   Rusinica Taricene! (Joi, 19 aprilie 2007, 18:44)

   elena [anonim]

   Rusine domnule Tariceanu! La capitolul moralitate....ar trebui sa te bagi sub masa sau sub scaunul de care tii cu dintii ca sa iti aperi "prietenii" de puscarie!
  • 0 (0 voturi)    
   Rusinica Taricene! (Joi, 19 aprilie 2007, 18:45)

   elena [anonim]

   Rusine domnule Tariceanu! La capitolul moralitate....ar trebui sa te bagi sub masa sau sub scaunul de care tii cu dintii ca sa iti aperi "prietenii" de puscarie!
  • 0 (0 voturi)    
   offf...intre cine am ajuns sa alegem (Joi, 19 aprilie 2007, 18:48)

   Anton [anonim]

   Mdea...mare meeting mare...

   Acum este sustinut "presedintele jucator" ... (intre presedinte jucator si despot luminat, exista vreo diferenta?) Este sustinut omul care a sapat cu furie alianta, care de bine de rau mergea.
   Un dictator care distruge pe oricine nu-i sta la picioare.

   Si de cine este atacat? Cine l-a dat jos?
   Un porc de securist care a ajuns in parlament inseland si mintind. Un partid plin de comunisti si de corupti. Un alt partid, plin de afaceristi. Un alt partid condus de ciuma aia de Vadim.

   Ce sa alegi intre 2 rele??? Care este raul mai mic???

   Faptul ca maruntul asta de dictator nu mai e la putere, ma bucura, dar va dati seama ca la alegeri va trebui sa aleg intre dobitocul de jiji si prostovanul de geoana???????????????
  • 0 (0 voturi)    
   Tareprostoveanu a ajuns purtatorul de cuvant al PSD. (Joi, 19 aprilie 2007, 18:50)

   OARE CINE [anonim]

   Primul nou-nascut din tradare, are nesimtirea declarata sa creda ca el ar avea vreun drept moral sa PRETINDA altcuiva sa demisioneze si sa-si tina promisiunea, sa-i PRETINDA lui Traian Basescu ca chiar PRIN DEMISIE sa RECUNOASCA :
   1. Propriile erori.
   2. Ca nu are dreptul moral sa mai candideze.

   In aceste imprejurari, odata ce Tradaceanu traduce prin rastalmacire semnificatia demisiei presedintelui, nu mai are niciun rost demisia, ca maine-poimaine Tareprostoveanu va spune :
   -Ati vazut ? A demisionat si inseamna ca a recunoscut, de asta scoatem si legea interdictiei unui demisionar de a mai candida.

   Ce invoca de fapt Tradaceanu este desavarsirea SUSPENDARII, adica sanctiunea data de parlament (cu toate ca in decizia nr 70/1999 CC afirma ca doar DEMITEREA prin referendum ar fi o EVENTUALA sanctiune, deoarece presedintele NU RASPUNDE IN FATA PARLAMENTULUI)

   In acest caz DE CE sa nu mai aiba dreptul de a candida un suspendat ? Doar pentru ca demisioneaza si tradatorii INVENTEAZA O DUBLA SANCTIUNE ?
   Atunci demisia nu-si mai are rostul.

   Cu o astfel de AMENINTARE OFICIALA a noului purtator de cuvant al PSD, arata ca nu-si mai are rost demisia.

   Traian Basescu nu trebuie sa-si dea demisia pentru a NU NE CONFISCA DREPTUL constitutional, SUVERAN si OCAZIA RARISIMA de a ne exprima vointa prin referendum asupra conflictului dintre presedinte si parlament.

   C C va avea obligatia sa le traduca parlamentarilor semnificatia respingerii referendumului de demitere adica sa aplice TREI NOI PREVEDERI CONSTITUTIONALE (introduse in 2003) :
   1. Rolul de GARANT al suprematiei constitutiei;
   2. Competenta de a solutioa conflicetele juridice de natura constitutionala (cum este si acesta dintre Presedinte si parlament);
   3. Caracterul GENERAL OBLIGATORIU al tuturor deciziilor CC,(inclusiv pt parlament)

   PS. Toate astea sunt valabile pt a tranti un parlament chiar daca suspendarea s-ar fi operat CU MOTIVE. Acum e si mai grav.
  • 0 (0 voturi)    
   ... (Joi, 19 aprilie 2007, 19:52)

   omul de rand [anonim]

   Ii place lui Tariceanu sau nu, Traian Basescu a fost ales de poporul Roman si daca o sa fie reales, are dreptul sa fie presedinte din nou! Chiar daca nu-i convine "baietilor destepti" (din parlament si din afara ei.)
  • 0 (0 voturi)    
   Sa le aratam cati suntem!!! (Joi, 19 aprilie 2007, 20:20)

   radu din Los Angeles [anonim]

   fratilor, intrati si pe antena 3 ca sa vada voiculescu cati suntem cu adevarat.doar acolo mai sunt oameni care cred ca BAsescu nu are sustinere, iar mie asa mi-ar placea sa le dovedesc contrarul.Pentru cei care nu sunt in tara, eu propun sa ne intalnim pe la ambasade, consulate sa votam si noi, suntem cateva procente bune.VOTUL MEU CONTEAZA!!!
  • 0 (0 voturi)    
   Suntem o tara condusa de un Parlament bolnav cronic...... (Joi, 19 aprilie 2007, 20:46)

   myky [anonim]

   Basescu e sinura optiune pentru un viitor presedinte .
  • 0 (0 voturi)    
   Este o idee aiurea (Joi, 19 aprilie 2007, 20:47)

   George [anonim]

   Mie mi se pare chiar sfidand logica bunului simt si tratatele de drept elementar, nu numai Constitutia Romaniei ar fi incalcata cu asa lege stupa.

   Sa recapitulam. Un presedinte suspendat de parlament are dreptul la reconfirmare populara prin referendum.

   Insa un presedinte suspendat de parlament si demisionar, nu mai are acest drept.

   Legea pare neconstitutionala din start, deoarece Constitutia prevede clar ca un presedinte roman poate fi demisionat numai de cei care l-au ales. Deci daca demisioneaza singur, nu e nici o problema sa candideze din nou, chiar daca e suspendat de parlament. El nu e demis de parlament.

   Si intr-un caz, si in altul, vointa populara face legea.
  • 0 (0 voturi)    
   Tariceanu si demisia (Joi, 19 aprilie 2007, 21:19)

   Dana [anonim]

   Va mai amintiti balba lui Tariceanu cand si-a retras demisia dupa ce si-o daduse? Acum el este cel care vorbeste de onoarea demisiei!
  • 0 (0 voturi)    
   Nu (Joi, 19 aprilie 2007, 21:27)

   Anna [anonim]

   Presedintele a fost doar suspendat, nu demis, de Parlament. Incercarea de a-i interzice candidatura e neconstitutionala.

   Oricum, miza clar nu mai e una politica. PSD-PRM-PC-PNL joaca totul pe ultima carte - ii intereseaza sa intoarca din drum reformele din justitie, cu orice pret electoral (au scos-o din joc pe Macovei, urmeaza Morar si Kovesi). Pana una alta, mai bine sa pierzi alegerile decat sa intri in puscarie pentru furt, nu?

   Partea cea mai proasta e ca probabil PD face blatul pe trenul astora - isi poate permite sa faca opozitie, insa de fapt are de castigat si unul ca alde Falca sau alde Videanu din distrugerea justitiei.
  • 0 (0 voturi)    
   sa le mai dam idei (Joi, 19 aprilie 2007, 21:32)

   suca [anonim]

   de ce nu ne interziceti sa votam?

   tot la vot o sa ajungeti. tot la mana noastra.
   sa vedeti furia poporului atunci. nu ce-a fost acum la universitatii. in max 3 luni ne vedem si vedeti voi cartonasul rosu atunci.
  • 0 (0 voturi)    
   pai ce alta grija mai au? (Joi, 19 aprilie 2007, 21:42)

   zaboomafoo [anonim]

   ca oasele si le-au impartit!
   si - in fond - e pe banii nostri... si in tara NOASTRA ... si, totusi, le merge - ca e PUTEREA LOR!!!
  • 0 (0 voturi)    
   MIZERABILII (Joi, 19 aprilie 2007, 21:49)

   sorin [anonim]

   Asa utopie numai in Romania poti sa vezi: singurul politician ales de electorat demis de o mina de banditi care si-au cumparat locurile in parlament
   Pai daca va fi vot uninominal cum vrea Basescu , cum mai poate PROSTANACUL sa aiba putere in partid, cum mai poate sa manipuleze cum sa voteze un partid ?
   De ce a cerut vot cu bilele la vedere , oare nu pierduse controlul in propriu lui partid ?
   Cum vot mai putea nemernicii astia de parlamentari sa isi cumpere scaunul si IMUNITATEA (asta ioi doare cel mai tare, nu uitati) ?

   Aici este problema, Basescu a propus niste schimbari radicale care au implicatii pe termen lung si le amenintau libertatea la jigodiiile astea .
   NU UITATI , POPORUL ROMAN INTOTDEAUNA SI-A PEDEPSIT NETREBNICII PINA LA URMA , stim sa induram cit este nevoie , dar nu mai scapati baieti , 4 pereti si doua gratii va asteapta pentru cit ati furat

   BASESCU Presedinte !
  • 0 (0 voturi)    
   Revolutie! (Joi, 19 aprilie 2007, 21:52)

   Je [anonim]

   Lichelele astea comuniste, hotii nerusinati...tradatori de patrie ..Tariceanu si gasca lui ciocanarii din parlament...Voiculescu, Vadim...betivanul ala de Vacaroiu toti ar trebuii sa atarne pentru ce au facut si continua sa faca acestei Tari.

   LUPTA BASESCU!
  • 0 (0 voturi)    
   Ar trebui rasa de pe pamant hoarda de hoti!!! (Joi, 19 aprilie 2007, 22:19)

   Paul [anonim]

   Cata rusine sa mai suportam??? Cata injosire?? Trebuie rasi de pe pamant hotii astia nerusinati!!!
   Trebuie sa facem cum au facut ungurii!! Unigurii sunt organizati si lupta pentru drepturile lor. Ei au iesit in strada si au protestat, au trantit de pamant cu guvernul corupt!! Chiar daca nu au facut revolutie, au demonstrat ca poporul nu e o gloata de mamaligari prosti, au demostrat ca UNGURII STIU SA LUPTE PENTRU TARA LOR!!! NOI NU AVEM TARA NOASTRA?? Trebuie dat foc parlementului si hotilor psd-isti, petrolisti, si lautarilor din parlament!!! Pacat de istoria noastra si de atatea exemple pe care le avem, daca nu suntem in stare sa ne luptam pentru tara asta!!!
   Halal a ajuns tara asta!!! Stam toti si ne lasam umiliti de o haita de porci???
  • 0 (0 voturi)    
   Rusine! (Joi, 19 aprilie 2007, 22:19)

   vio [anonim]

   Imi este rusine de ceea ce astazi s-a intamplat in Romania! Parlamentul s-a facut de ras!!!
  • 0 (0 voturi)    
   Hoti (Joi, 19 aprilie 2007, 22:20)

   marcelll [anonim]

   Cei mai mari hoti!!!! Cel fara onoare si morala este tariceanu. O sa ii huiduie poporul cand or sa iasa prin tara. Pacat ca acum nu mai iese lumea ca la Revolutie :(
  • 0 (0 voturi)    
   coalitia ciolanului (Joi, 19 aprilie 2007, 22:32)

   danat [anonim]

   o sigura tema pro sau contra lui Basescu, ginditi-va ce au PSD, PRM, PC si PNL in comun ca si doctrina?! oamenii care i-au votat cu siguranta sunt adersari, DOAR ca somnorosii nostri parlamentari au o AXA numita pe romaneste: CIOLAN! bravo, domnilor! mai aveti tupeu sa aveti si pareri in fata natiuni! rusine pt votul dat azi ...
  • 0 (0 voturi)    
   BAI, nu pot sa cred (Joi, 19 aprilie 2007, 22:50)

   maria73 [anonim]

   Romani, astia isi bat joc HORROR. Acum au inceput sa spuna pe TV ca de fapt ce s-a intamplat in strada azi, a fost de fapt o lovitura militara organizata de Basescu si PD !!!!

   Romani, eu nu is inscrisa in niciun partid , dar cand astia au inceput sa zica ca nu e miscare spontana... BAI !!!!
   Iesim si maine, frate, poate or sa inteleaga cine ii huiduie pe parlamentari ! Rusine !

   Nenorocitii !!!
  • 0 (0 voturi)    
   RUSINEEEEEEE (Joi, 19 aprilie 2007, 23:02)

   Iulian [anonim]

   Sa va fie rusine parlamentarilor
   Nu va dati seama ca indreptati tara spre totalitarism ?
  • 0 (0 voturi)    
   Rusine - jos parlamentul si politicienii romani - sint doar GUNOI (bineinteles sint si exceptii) (Joi, 19 aprilie 2007, 23:07)

   Radu Axente [anonim]

   Ce e porcaria asta in tara bananiera Romania ? parlamentarii-baroni-corupti-hoti-putori au ajuns sa nu ia seama de o decizie a Curtii Constitutionale (chiar consultativa) creaza un PRECEDENT foarte periculos, se JOACA efectiv cu hotaririle IMBECILE, gen suspendara singurului Presedinte de dupa '89 care chiar FACE ceva, voteaza PROSTII, cind sint prezenti in sedinte...

   Sint in Germania de 7 ani dar totusi ma doare ca Romania in loc sa evolueze pe un drum bun, corect, legal, demn si democratic, se cramponeaza de un trecut comunist...

   Poporul sintem noi, dar din pacate nu ne lasam de spaga (atit la dat cit si la luat) nu ne lasam de proastele obiceiuri si nici de modul de gindire romanesc - un dezastru pentru fiecare in parte -... Asa ca sa nu ne miram, ca hidrele omniprezente in partide si alese pe liste de partide in parlamentul bananier al Romaniei fac si dreg, dupa bunul plac.

   Ce ne ramine de facut ? Nu stiu ! Exista vreo posibilitate ca poporul sa suspende parlamentul asa cum au facut jigodiile cu Presedintele ales de noi ?

   Cit ne mai trebuie pina cind vom intelege ca avem o gramada de drepturi, dar cel putin de zece ori mai multe obligatii intr-o tara care se vrea democratica ? Cind vom intelege ca trebuie sa contribuim activ la combaterea coruptiei si sa nu asteptam ca aceasta sa se rezolve de la sine ?

   RUSINE parlamentarilor (citeste mafiotilor) nostri !

   Imi pare rau pentru Romania...
  • 0 (0 voturi)    
   Pentru PSD (Joi, 19 aprilie 2007, 23:11)

   B.L. [anonim]

   Ion Iliescu are dreptul la 3 (TREI) mandate... Acum vreti ca Basescu nici sa nu poata candida... Urmeaza sa i se dea dreptul lui Iliescu la un al 4-lea mandat sau ce?... Nu credeti ca soriciul de pe obraz e mai gros decat prevede legea? :) Nu vedeti ca tara s-a saturat de mafie si de coruptie? Nu vedeti ca tara s-a saturat de voi?
  • 0 (0 voturi)    
   sa ne aparam dorinta (Joi, 19 aprilie 2007, 23:14)

   roman [anonim]

   sa nu-i lasam sa ne calce in picioare
  • 0 (0 voturi)    
   Parlament antinational -de Adrian Gurzau (Joi, 19 aprilie 2007, 23:16)

   Adrian Gurzau [anonim]

   Parlament antinational -de Adrian Gurzau

   Prin gestul de astazi, Parlamentul Romaniei dovedeste ca este exact ceea ce majoritatea poporului roman stie de multa vreme ca este: o simpla anexa a mafiei transpartinice, o adunatura de snapani dispusi sa calce in picioare orice pentru a putea continua sa fure in liniste, sa spolieze poporul in dosul vorbelor sforaitoare si sa furnizeze un teatru ieftin, cu sforile la vedere, pe post de democratie.
   Imi permit sa afirm public: in actuala sa configuratie si in conjunctura actuala, Parlamentul Romaniei este o institutie antidemocratica si antinationala. Indivizi aflati pe statele de plata ale mafiilor de tot felul, insi care si-au cumparat mandatele de parlamentari, care au fost tovarasi de hotie si dezmat cu lideri politici corupti si mizerabili s-au mobilizat mai tare ca niciodata pentru a-si apara privilegiile strigatoare la cer, pe spinarea unui popor care nu-i suporta si-i dispretuieste. Mi-e sila de aceasta institutie si mi se pare de bun simt sa-mi manifest sila public.
   La popor, mafiotilor!

   Adrian GURZAU, fost deputat
  • 0 (0 voturi)    
   nu le este de ajuns? (Joi, 19 aprilie 2007, 23:24)

   zuzu [anonim]

   Nu ii este de ajuns PSD-ului cat a incetint dezvoltarea Romaniei?? Vor sa mai aiba controlul inca 45 ani? De fapt....scuze vor sa intreaca statele cu renume "bun" din toate punctele de vedere .Mafie???S-ar putea sa fie un cuvant prea "slab". In conditiile astea PSD-ul ar trebui interzis.
  • 0 (0 voturi)    
   uluitor (Joi, 19 aprilie 2007, 23:25)

   george [anonim]

   Bine ca PSD o lege prin care sa poata candida doar candidatul PSD, nu e departe de propunerea de acum.

   Tariceanu ii cere lui Basesscu demisia? parca si Tariceanu era dator cu o demisie din vara lui 2005.
   Nu pot sa intelg un lucru... de ce se incapataneaza sa faca parte din viata politica?! E clar ca nu are talent pt asa ceva. Psd-ul si-a dat seama si se foloseste de el dupa care o sa-l arunce la gunoi. In curand vom uita de el.

   Cat despre Dl. Basescu n-o fi el rupt din rai da e de 1000 de ori mai bun decat restul. Imi pare rau pt evenimentele de azi.. acum cateva zile nu as fi crezut ca se poate intampla sa ceva.

   Astept votul uninominal si o constitutie mai clara, care sa nu mai poata fi invartita de unii si de altii dupa bunul plac.
   pana atunci... vorba cantecului: un pas inainte si doi inapoi..
  • 0 (0 voturi)    
   HOTII, MAFIA PREIA TARA !!! (Joi, 19 aprilie 2007, 23:29)

   addi [anonim]

   JOS PARLAMENTUUUU !!!!!
  • 0 (0 voturi)    
   PNL+PSD ati pierdut (Joi, 19 aprilie 2007, 23:39)

   ionion [anonim]

   Puteti face orice scenarii , nu uitati ca suntem in UE si legile UE prevaleaza asupra celor romanesti, nu uitati sa vedeti cum este reflecatat imaginea crizei in exeterior . Cititi cu atentie articolele, sunteti in buda(si nu cea de langa Pesta).

   Priviti cu atentie mitingul din piata universitatii, este ca nu-i pentru tara ci pentru export?!! Ati luat-o in barba.

   Astept maine decretul pentru referendumul privind votul uninominal, apoi demisia si o gramada de hotariri judecatoresti.
  • 0 (0 voturi)    
   IN STRADA (Joi, 19 aprilie 2007, 23:57)

   cetatean [anonim]

   Asta e singura solutie sa vada hotii ca stapan e omul de rand!!! SINGURA SOLUTIE - INCA O REVOLUTIE, IN STRADA TOATA LUMEA!!!
  • 0 (0 voturi)    
   Rusine! (Vineri, 20 aprilie 2007, 0:02)

   Florin [anonim]

   Vroiam sa intreb retoric "oare nu le e rusine?" dar cred ca raspunsul este clar!!! ABUZ, HOTIE, LASITATE!!!

   Parlamentul, adica acei oameni care au avut bani destui ca sa se inscrie pe niste liste, l-a suspendat pe cel pe care eu l-am votat... cu mana mea... pe numele lui. Si asta dupa ce profesionistii, judecatorii din Inalta Curte de Justitie, au hotaratat CA NU A INCALCAT LEGEA!!!

   Rusine!... Haideti toti in Congo...
  • 0 (0 voturi)    
   Adresele de e-mail ale parlamentarilor... (Vineri, 20 aprilie 2007, 0:13)

   contra parlamentari [anonim]

   Avem o sansa sa ii facem sa isi aduca aminte ca si noi existam... Adresele de e-mail ale parlamentarilor sunt la:
   http://www.freewebs.com/cdep-sen-ro/
   Succes!
  • 0 (0 voturi)    
   imi e scarba! (Vineri, 20 aprilie 2007, 0:23)

   ghici_cine [anonim]

   am butonat telecomanda pana acum si m-am enervat instantaneu cand l-am vazut pe balbaitu' de Geoana si pe tariceanu care ne indeamna sa fim calmi...ha ha ha cata ipocrizie!!!!!!!!!! nu imi vine sa cred!! cum pot aparea in fata noastra cu prostii de genul asta????? nu le e rusine??? vreau sa le multumesc in mod special d-lor scarbe parlamentari ( ups! imi cer scuze pt cuvantul domni ) pentru faptul ca ne-au adus pe prima pagina a ziarelor din intreaga lume,ca ne-au facut de kko...pacat de tara noastra,de noi si de cei care au murit pt aceasta democratie........am atatea de spus,dar...pt cine ? sunt prea mica,suntem prea mici,suntem "cantitate neglijabila" momentan pt a fi luati in seama de cineva, vom avea un cuvant greu de "spus" doar la urne.
   o seara buna daca mai e cazu'!
  • 0 (0 voturi)    
   Uite cine vorbeste (Vineri, 20 aprilie 2007, 0:49)

   Buhi Do [anonim]

   Domnu Tariceanu, Frankenstein ala al tau a uitat sau nu stie ca si tu trebuiai sa-ti dai demisia candva. Da te-ai razgandit, al dracului, si mai ca nu ti-a facut Geaona vre-o statuie pentru asta. Ce bre ai vorbit cu Baroso? Si ce a zis? Te pomeni ca esti tu ala de e singurul care mai asigura stabilitatea in Romania. Te-ai dat mare nu? Zina s-a imbujorat toata cand te-a vazut, iar Patriciu si-a pupat mama.
   Ai dracului ba, nu scapam odata de hidrotehnistii astia cu meandrele lor cu tot.
   Apropo, am baut urina astazi la Universitate. Mi-a placut, nu spun nu, da pacat ca din rahat inghitise Vadim si parlamentarii aproape totul...
  • 0 (0 voturi)    
   Razbunarea infractorilor... (Vineri, 20 aprilie 2007, 1:01)

   nic [anonim]

   Un guvern de fatalai si chelneri gata sa serveasca orice venetic .....atita timp cit mamaliga nu explodeaza!
  • 0 (0 voturi)    
   Nu mai merge asa! (Vineri, 20 aprilie 2007, 2:03)

   Schneider [anonim]

   Traian Basescu este presedintele ales al romanilor si TREBUIE sa ramana asa, cu orice pret. Multele milioane de voturi ale noastre sunt practic anulate de o sleahta de mafioti care servesc propriile interese si pe ale celor care i-au pus pe liste, si in nici un caz interesele celor cu ale caror voturi au ajuns acolo.

   Ce cauta in parlament PSD, PC si UDMR? Romanii chiar sunt orbi sau fraieri, sau pur si simplu nu gandesc? Cum pot pune stampila pe sigla lichelelor astora? Cum mai pot indura toata aceasta umilinta? Faptul ca astazi parlamentul a trecut peste vointa poporului fara sa clipeasca, ce va spune fratilor?... Nu va spune faptul ca ne trateaza ca pe niste gunoaie si ca ne umilesc fara sa le pese? Faptul ca practic noi, peste 20 de milioane de romani, nu contam, si ca suntem doar o masa de manevra, puternic manipulata si indobitocita?
   Ne-am obisnuit asa?... sau poate chiar a inceput sa ne placa... Ne-au dresat bine , nu?... RUSINE!!!

   Avem multe de invatat de la ucrainieni! Asta da popor cu demnitate, vointa si curaj. Si-au sustinut presedintele pana la sfarsit si merita tot respectul si admiratia pentru asta.

   Traian Basescu este presedintele ales al romanilor si TREBUIE sa ramana asa! Iar noi, romanii care l-am votat, avem obligatia morala fata de propriile constiinte, de a-l apara pe el, si implicit interesele noastre, in orice fel va fi nevoie. Sa lasam pentru altii sintagma "capul ce se pleaca sabia nu-l taie", ca pana acum nu a adus nimic bun!
  • 0 (0 voturi)    
   JOS CLICA DE COMUNISTI (Vineri, 20 aprilie 2007, 7:03)

   Romanii de peste ocean [anonim]

   Suspendarea Presedintelui Basescu este o lovitura de stat data de o clica de comunisti care pana acum 20 de ani fie scria poeme Elenei Ceausescu, fie trimitea dizidentii anti comunisti in puscarie ptr oponenta pe care o aratau regimului tiranic. Romanii trebuie sa se comporte civilizat si rational, sa arate lumii ca puterea lor sta in vot, asa cum spune Traian Basescu, si ca nemernicia KGBisto stalinista nu si mai are locul in Romania secolului 21, indieferent cat de tare incearca tovarasul Iliescu sa o mentina ca cea mai proeminenta realitate a societatii Romanesti. Ceea ce este extraordinar de grav este ca astazi s a demonstrat ca Mafia comunista nu are culoare politica; dezbaterile din campaniile electorale de pana acum nu au fost pe tema ideologica sau despre ce ar fi mai bun ptr natiunea noastra, ci doar lupte frontale sau de culise in care rezultatele finale se masoara in dolari si centi .

   Astazi s a demonstrat nimic altceva decat ca toata clasa politica a Romaniei este predominant PSDista (surprinzator o parte chiar vorbitoare de limba maghiara!!). Momentul pentru Romania si pentru poporul nostru este ENORM, si trebuie sa constientizam ca este punctul de rascruce de unde fie vom renaste ca ceea ce am fost, un popor educat, increzator in Dumnezeu si RESPECTAT in Europa/lumea occidentala sau ne vom adanci in infectia perpetua in care amfost tinuti de 63 de ani de Mafia bolshevico-comunista de tip Iliescian.

   P.S. Urmariti cu atentie declaratiile coalitiei "Anti prezidentiale", i.e. Anti Romania. Veti gasi la tot pasul pasaje modificate din speechurile lui Ion Iliescu din timpul mineriadelor, pe care personal le gasesc cea mai evidenta si abjecta forma de dezinformare si diversiune de tip sovietic. Romania, TE IUBIM; Traian, TE IUBIM SI TE RESPECTAM PENTRU EFORTUL REMARCABIL DE A SCHIMBA ROMANIA PTR CEEA CE POATE SI TREBUIE SA FIE. Chiar si de aici, de departe,,,,,,,,,
  • 0 (0 voturi)    
   trist... (Vineri, 20 aprilie 2007, 7:06)

   Anna [anonim]

   intr-adevar, trist ce se intampla...hm, ma intreb daca asa zisii mari politicieni citesc sau aud oare parerile noastre...desi la o varsta de 18 ani, si plecata din tara de doi ani jumate, intamplarile de ieri ma fac sa cred ca romanian nu mai are nici o sansa! Singura persoana care a avut destul curaj sa stea in calea coruptiei si sa scuture planurile nemernicilor alora care acum il dau jos, este inlaturata. Cand Basescu a venit la putere, am vazut acea raza de lumina....firava, dar existenta...acum aud despre aceasta eclipsa...trist....sper ca Basescu nu va renunta cu totul...este singurul care mai poate face ceva impotriva tuturor bolnavilor de putere si coruptie...daca nu el, sper ca o noua generatie sa incerce...asta numai daca va fi o generatie compusa de persoane exceptand fiilor si fiicelor celor care astazi au puterea si coruptia in maini...cu toate ca nu m-ar mira..
   daca nimic nu se va rezolva in situatia lui Basescu....condoleante tarii mele si numai bine sa nu le fie celor care l-au inlaturat p cel care a avut curajul sa stea impotriva furtunii....
  • 0 (0 voturi)    
   Hot News (Vineri, 20 aprilie 2007, 7:21)

   Nicolae [anonim]

   Cine plateste comanda muzica!
  • 0 (0 voturi)    
   Basescu este presedinte ALES! (Vineri, 20 aprilie 2007, 7:33)

   Dan [anonim]

   ...ALES de popor,si nu numit de Parlament!Ceea ce au facut parlamentarii este sub orice critica!L-au inlaturat pentru ca NU TACE...si bine face!
   Vrem VOT UNINOMINAL pentru parlamentari!Ne vedem la Referendum
  • 0 (0 voturi)    
   NUMAI SA INDRAZNEASCA ! (Vineri, 20 aprilie 2007, 9:04)

   doi si-un sfert [anonim]

   SA INDRAZNEASCA NUMAI TRADATORII NEAMULUI ROMANESC SA IL INDEPARTEZE PE BASESCU ! VOM FI CU TOTII IN STRADA!!!!!!!!
  • 0 (0 voturi)    
   Au invins structurile (Vineri, 20 aprilie 2007, 9:35)

   nelson [anonim]

   Emil Constantinescu a declarat, candva, ca a fost invins de vechile structuri. Basescu a avut taria si curajul sa lupte cu ele. Pentru moment a fost invins, dar sunt convins ca daca ii se va lasa dreptul de a candida va iesi din nou invingator. De noi depinde schimbarea!
  • 0 (0 voturi)    
   Au invins structurile (Vineri, 20 aprilie 2007, 9:41)

   nelson [anonim]

   Emil Constantinescu a declarat, candva, ca a fost invins de vechile structuri. Basescu a avut taria si curajul sa lupte cu ele. Pentru moment a fost invins, dar sunt convins ca daca ii se va lasa dreptul de a candida va iesi din nou invingator. De noi depinde schimbarea!
  • 0 (0 voturi)    
   Au invins structurile (Vineri, 20 aprilie 2007, 9:43)

   nelson [anonim]

   Emil Constantinescu a declarat, candva, ca a fost invins de vechile structuri. Basescu a avut taria si curajul sa lupte cu ele. Pentru moment a fost invins, dar sunt convins ca daca ii se va lasa dreptul de a candida va iesi din nou invingator. De noi depinde schimbarea!
  • 0 (0 voturi)    
   Mi-e scarba de toti (Vineri, 20 aprilie 2007, 9:59)

   cineva [anonim]

   Mi-e scarba de toata clasa politica din romania. Toti sunt niste hoti si pungasi. Cum isi vad scaunul in pericol s-ar linge si cu dq ca sa-l poata pastra. Ar face orice ca sa ramana la ciolan. Asta e parerea mea. Nu voi mai participa la nici o sesiune de alegeri, referendumuri, etc. ca o masura de protest.
   Fondurile europene asteapta sa fie cheltuite in folosul tarii, iar ei se bat ca niste timpiti pentru interesele si vendetele personale sau de grup.
  • 0 (0 voturi)    
   Vrem vot uninominal (Vineri, 20 aprilie 2007, 10:03)

   cucu [anonim]

   Vrem vot uninominal pentru a ne scapa de toate lichelele si capusele politicii romanesti. Europa priveste la noi ca la circ. Mi-e rusine ca sunt roman.
  • 0 (0 voturi)    
   Foarte Bine (Vineri, 20 aprilie 2007, 10:04)

   NicuL [anonim]

   Personal salut suspendarea si aceasta initiativa legislativa.
   Sunt unul din cei lare l-au votat pe Basescu. Dupa 2 ani si ceva mi-am dat seama ca nu are nici o treaba cu functia de Presedinte al Romaniei. Ne abureste un pic cu "coruptia" si ne tine din scandal in scandal in dorinta de a acumula cat mai multa putere.
   Este mai mult decat logic ca un personaj politic suspendat din functia de Presedinte sa nu mai aiba dreptul de a candida.
   cu stima
  • 0 (0 voturi)    
   Am o dilema! (Vineri, 20 aprilie 2007, 10:29)

   Lucian* [anonim]

   daca la referendum Basescu va fi castigator, ce se intampla cu Parlamentul?
   Din punct de vedere moral, acesta ar trebui sa se dizolve si sa se faca din nou alegeri.
   Eventual Basescu i-ar putea ajuta sa se dizolve.

   Problema mea este, astia se vor lasa "dizolvati"???

   Daca nu vor sa-si dea demisia atunci va fi foarte clar pe cine reprezinta ei. Adica pe ei insisi!

   Nu prea inteleg de ce daca un presedinte isi da demisia, sa nu mai aibe aceleasi drepturi ca un oricare alt cetatean?
   La urma urmei isi da demisia dintr-o functie publica si nu din calitatea de cetatean al Romaniei!
  • 0 (0 voturi)    
   Tariceanu de ce nu a demisionat desi a zis ca demisioneaza??? (Vineri, 20 aprilie 2007, 10:41)

   dana [anonim]

   Daca Tariceanu ii spune lui Basescu sa demisioneze ,ca asa a promis, sa demisioneze si el, ca si el a promis si apoi s-a razgandit. Asa ca .... BASESCU NU DEMISIONA!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0 (0 voturi)    
   fratilor stati linistiti, e IMPOSIBIL midificarea in sensul dorit de psd ! (Vineri, 20 aprilie 2007, 10:53)

   gaga [anonim]

   d.p.v.juridic e IMPOSIBIL ca aceasta modificare sa fie facuta, pt ca trebuie referendum ! e numai o noua diversiune psd care nu are canditat , JALE MARE PSD ! o sa fie umiliti de electorat !
  • 0 (0 voturi)    
   EU (Vineri, 20 aprilie 2007, 11:00)

   gabriel [anonim]

   MA PREZINT LA REVOLUTIE !
  • 0 (0 voturi)    
   O sa mananc bataie daca imi spun opinia? (Vineri, 20 aprilie 2007, 11:13)

   cetatean al Romaniei [anonim]

   Si ce-or sa faca sustinatorii lui Basescu, daca el va fi, pana la urma, inlaturat de la putere in mod legal, procedural? Or sa dea cu pumnii in cap la restul populatiei asa cum au facut ieri in Piata Universitatii? Cu ce sunt mai buni cei care "manifestau" ieri seara decat minerii lui Iliescu care bateau cu bata trecatorii?
  • 0 (0 voturi)    
   Pro Basescu (Vineri, 20 aprilie 2007, 11:16)

   Nicu [anonim]

   Teama de omul care le-a suflat afacerile necurate de sub nas ii face sa ajunga intr-o stare de panica. Este greu sa stii ca nu mai poti sa iti continui marseniile in cateva luni. Sunt condamnati pentru ca poporul il sustin pe Basescu. Nu il sustin numai pe Basescu, ci sustin si dreptul cetateanului si puterea votului acestuia!!!
  • 0 (0 voturi)    
   IESIM IN STRADA IAR (Vineri, 20 aprilie 2007, 11:17)

   Andrei [anonim]

   PENTRU SAMBATA LA ORA 17:30 E PLANIFICATA O IESIRE IN STRADA....LA UNIVERSITATE IAR APOI SPRE VICTORIA

   EU CRED CA SI AZI VA IESI LUMEA IN STRADA
  • 0 (0 voturi)    
   PSD sa aiba grija!!!! (Vineri, 20 aprilie 2007, 11:25)

   Ela [anonim]

   Sper sa n-aiba tupeul ! Daca insa sunt atat de prosti si vor veni si cu o asemenea propunere( ma refer la o modificare a constitutiei care sa nu-i mai permita lui Base sa candideze) o sa iesim cu totii in strada si-o sa-i fugarim pana vor trece granita! (asa cu a fost fugarit Cozmin Gusa!!! Mama, ce mi-a placut!!!) Sa plece invartindu-se! Noi nu avem nevoie de ei!
  • 0 (0 voturi)    
   huuuuuuuuuuuuuuuuuuooooooooooo (Vineri, 20 aprilie 2007, 11:34)

   coco [anonim]

   Daca vreti lovitura de stat, va dam noi o REVOLUTIE!
  • 0 (0 voturi)    
   Revolutie (Vineri, 20 aprilie 2007, 11:37)

   C [anonim]

   Daca asta e o lovitura de stat, noi va dam o Revolutie
  • 0 (0 voturi)    
   demiterea o poate decide poporul prin referendum (Vineri, 20 aprilie 2007, 11:37)

   mika hakinen [anonim]

   Un articol rezonabil, care reuseste sa lamureasca multe aspecte ale acestui moment, aspecte pe care, in alte parti le gasesti foarte incetosate. Remarc ca toti insista pe alegeri, in conditiile in care, acestea se pot face doar daca Basescu demisioneaza. Ori acesta nu a facut-o si nici nu o va face. Cred... Ma intreb daca Parlamentul are dreptul constitutional de a-l demite pe presedinte (asa cum a afirmat Tariceanu). Ma intreb daca greselile facute de Tariceanu dupa decizia de suspendare sunt intentionate sau sunt facute din prostie ( a se vedea mai sus fragmente din discurs).
  • 0 (0 voturi)    
   Nu mananci bataie - ca nu suntem mineri (Vineri, 20 aprilie 2007, 11:40)

   alt cetatean [anonim]

   Diferenta e majora.
   Ati exprima parerea, in mod galagios sau nu, este un drept democratic.
   Ai sparge capul cuiva care isi exprima parerea - este primul pas spre anarhie.

   tot respectul pentru cei care au curajul sa il sprijine pe Presedintele ales.
  • 0 (0 voturi)    
   Nu mananci bataie - nu suntem mineri (Vineri, 20 aprilie 2007, 11:41)

   Alt cetatean [anonim]

   Diferenta e majora.
   Ati exprima parerea, in mod galagios sau nu, este un drept democratic.
   Ai sparge capul cuiva care isi exprima parerea - este primul pas spre anarhie.

   tot respectul pentru cei care au curajul sa il sprijine pe Presedintele ales.
  • 0 (0 voturi)    
   A inceput cenzura ???? deja???? (Vineri, 20 aprilie 2007, 11:42)

   gica [anonim]

   nu ne puteti inchide gura domnilor admninistratori de site-uri! mesajele mele de ieri nu mai exista pe site-ul hotnews! nu traim in codru, iar din cate stiu eu, nici comunismul nu mai exista din 1989, asa ca lasati-ne sa ne spunem parerea! nu ne mai stergeti mesajele in care nu exista injurii!
  • 0 (0 voturi)    
   M-am saturat de Romania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Vineri, 20 aprilie 2007, 11:57)

   Cristian [anonim]

   Traim intr-o tara a tuturor posibilitatilor.UN RROM CA SI GUSA ARE DREPTUL LA OPINIE!!!!!UN ANALFABET POATE SA-SI DEA CU PAREREA.M-AM SATURAT DE ACEASTA TARA "ROMANIA", UNDE COMUNISMUL INCA E IN FLOARE, UNDE PUPINCURISTII CA GEOANA, CARE NU STIE ALTCEVA DECAT SA-L LINGA IN FUND PE ILIESCU NE CONDUC.HAIDETI SA FACEM O NOUA REVOLUTIE.EU UNUL I-AS IMPUSCA PE GEOANA, GUSA, VOICULESCU SI TARICEANU.....
   INCA O REVOLUTIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0 (0 voturi)    
   In strada (Vineri, 20 aprilie 2007, 12:01)

   fatman [anonim]

   De cand mama-dracu sa iesi in strada si sa te manifesti ca putere populara a devenit desuet?
   Ati uitat decembrie 89? Manipulare sau nu, forta poporului a fost atat de mare ca Iliescu s-a speriat si a dat ordin sa se traga. E dreptul nostru sa zbieram in urechile parlamentarilor pentru ca sunt totusi functionari publici, platiti din bani publici, banii nostri.
   SI daca parlamentul, ca institutie, incalca flagrant vointa poporului, ca forta sociala, atunci manifestatiile publice sunt o solutie. Cum altfel sa se faca auzita vointa maselor? In acest sistem oligarhic este deja bine-cunoscut faptul ca exista cenzura. Camorra comunista a acaparat deja presa (cica a patra putere in stat).
   Cum altfel?

   Revenind la Basescu: nu il iubesc atat de mult cat ii urasc pe comunisti (cei care ne trag in coaie de 17 ani); are curaj si incidental acest curaj place maselor; inspira frica celor ce ne scuipa in fata si nu-mi aduc aminte ca el sa ne fi scuipat vreodata in fata. Eu sunt de parere, ca daca, parlamentul nu mai reprezinta populatia, ar fi bine ca oamenii de rand sa se manifeste public si sa faca demersuri pentru suspendarea institutiei, deci alegeri anticipate.

   Asta pentru ca, e drept, Basescu i-a adus in situatia asta de criza, dar daca ei nu ar fi fost cu totii manjiti, ar mai fi putut TB sa-i aduca aici? Tot ce a facut el a fost sa-i provoace sa-si arate adevaratele interese (ceea ce au si facut).

   Si daca se reuseste sa se obtina interzicerea candidaturii lui Basescu (pe motive suspecte; sa nu uitam despre candidatura lui Ion Iliescu din 2000; A TREIA, deci neconstitutionala) nu cred ca mai are rost sa mai discutam despre alegeri in parlamentul european.

   Deci, iesiti in strada, faceti scandal, depuneti petitii, fiti o forta asa cum trebuie sa fiti.
   A, si nu-l mai pocniti pe Gusa in gusa, sau pe oricine altcineva, ca arunca minerii cu cacat in voi (vezi "cetatean al Romaniei")
  • 0 (0 voturi)    
   Universitate (Vineri, 20 aprilie 2007, 12:02)

   cetatean obisnuit [anonim]

   la Universitate n-au fost doar sustinatori ai lui Basescu. Majoritatea am fost acolo pentru ca nu suntem de acord cu ce se intampla. Este un abuz de putere ce a facut Parlamentul in ultimele 4 luni si daca stam in fata televizorului inseamna ca suntem de acord. Ieri au fost mai putini oameni in Piata Universitatii (3-5000 maxim) decat merg in parcul Herastrau in zi de weekend. Dar singur am ales sa traiesc in Romania, deci a TREBUIT sa fiu in Piata Universitatii.
  • 0 (0 voturi)    
   Incredibil (Vineri, 20 aprilie 2007, 12:09)

   nick [anonim]

   Este incredibil cand si astazi cand ne-au suspendat presedintele tot se mai vorbeste de corectitudine. Este greu de suportat ca persoane ca Tariceanu, Geoana, Voiculescu si Vadim sa conduca tara.
   Eu am votat pentru Presedintele Basescu si azi a hotarat altcineva ca ce am votat eu nu e valabil!
   RUSINE
  • 0 (0 voturi)    
   In strada (Vineri, 20 aprilie 2007, 12:15)

   fatman [anonim]

   De cand mama-dracu sa iesi in strada si sa te manifesti ca putere populara a devenit desuet?
   Ati uitat decembrie 89? Manipulare sau nu, forta poporului a fost atat de mare ca Iliescu s-a speriat si a dat ordin sa se traga. E dreptul nostru sa zbieram in urechile parlamentarilor pentru ca sunt totusi functionari publici, platiti din bani publici, banii nostri.
   SI daca parlamentul, ca institutie, incalca flagrant vointa poporului, ca forta sociala, atunci manifestatiile publice sunt o solutie. Cum altfel sa se faca auzita vointa maselor? In acest sistem oligarhic este deja bine-cunoscut faptul ca exista cenzura. Camorra comunista a acaparat deja presa (cica a patra putere in stat).
   Cum altfel?

   Revenind la Basescu: nu il iubesc atat de mult cat ii urasc pe comunisti (cei care ne trag in cojones de 17 ani); are curaj si incidental acest curaj place maselor; inspira frica celor ce ne scuipa in fata si nu-mi aduc aminte ca el sa ne fi scuipat vreodata in fata. Eu sunt de parere, ca daca, parlamentul nu mai reprezinta populatia, ar fi bine ca oamenii de rand sa se manifeste public si sa faca demersuri pentru suspendarea institutiei, deci alegeri anticipate.

   Asta pentru ca, e drept, Basescu i-a adus in situatia asta de criza, dar daca ei nu ar fi fost cu totii manjiti, ar mai fi putut TB sa-i aduca aici? Tot ce a facut el a fost sa-i provoace sa-si arate adevaratele interese (ceea ce au si facut).

   Si daca se reuseste sa se obtina interzicerea candidaturii lui Basescu (pe motive suspecte; sa nu uitam despre candidatura lui Ion Iliescu din 2000; A TREIA, deci neconstitutionala) nu cred ca mai are rost sa mai discutam despre alegeri in parlamentul european.

   Deci, iesiti in strada, faceti scandal, depuneti petitii, fiti o forta asa cum trebuie sa fiti.
   A, si nu-l mai pocniti pe Gusa in gusa, sau pe oricine altcineva, ca arunca minerii cu ***** in voi (vezi "cetatean al Romaniei")
  • 0 (0 voturi)    
   pareri (Vineri, 20 aprilie 2007, 12:20)

   apreotesei [anonim]

   Doamne, cati analfabeti au calculatoare in tara asta!
  • 0 (0 voturi)    
   Dizolvarea parlamentului (Vineri, 20 aprilie 2007, 12:22)

   floricel [anonim]

   Basescu poate solicita poporului sa se pronunte cu privire la oportunitatea dizolvarii Parlamentului, prin referendum, daca va considera ca eceasta este o problema de interes national?
   Pt. ca eu, un om din popor consider ca este necesar.
   Mai gandeste cineva ca mine?
  • 0 (0 voturi)    
   @135 Esti un cetatean prostan. (Vineri, 20 aprilie 2007, 12:30)

   Macane [anonim]

   Cei care manifestau ieri seara pot fi asemanati, cel mult, tot cu cei care manifestau cand au venit minerii peste ei, nicidecum cu minerii.

   Stai linistitt cu modul procedural, legal, de inlaturare ! Vino la referendum si voteaza cum iti dicteaza constiinta, chiar daca pare cam precara. Daca ai castigat e OK, daca nu "iti vei da cu pumnii in cap" , ca asta e singura ta idee buna.
  • 0 (0 voturi)    
   Dizolvam parlamentul? (Vineri, 20 aprilie 2007, 13:24)

   Nache [anonim]

   De cate semnaturi este nevoie pentru DIZOLVAREA Parlamentului?????

   Ei?
  • 0 (0 voturi)    
   cand e urmatorul miting? (Vineri, 20 aprilie 2007, 13:46)

   gica [anonim]

   e clar! iesim din nou in strada! astazi unde ne intalnim?
  • 0 (0 voturi)    
   Dizolvarea parlamentului (Vineri, 20 aprilie 2007, 13:48)

   gica [anonim]

   Dorim dizolvarea parlamentului!
  • 0 (0 voturi)    
   RUSINE! (Vineri, 20 aprilie 2007, 14:28)

   Popescu [anonim]

   POPORUL SA HOTARASCA DACA IL REALEG, NU HAITA DE DERBEDEI SI HOTI DIN PARLAMENT!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0 (0 voturi)    
   ???? (Vineri, 20 aprilie 2007, 14:44)

   nick [anonim]

   Va curg balele dupa ciolanul european domnilor parlamentari?

   Dupa miliardele de euro de la CE pentru ROMANIA??

   Vreti sa mai furati putin? Cumva erati faliti inainte sa vina Basescu, ca nu prea mai aveti ce fura si vinde? Si acum speranta se ridica in sufletele voastre corupte, la mirosul fondurilor europene?

   HOTILOR
  • 0 (0 voturi)    
   Ma doare sufletul... (Vineri, 20 aprilie 2007, 15:11)

   vallux [anonim]

   ... de ce se-ntampla in tara asta a noastra!
   Incredibil! Sa-l dai jos pe singurul om agreat in cel mai evident mod de catre DEMOS, adica de noi, POPORUL!
   FRATILOR, NOI AR TREBUI SA NE CONDUCEM DESTINELE, NU MAFIOTII!!!!!
   E STRIGATOR LA CER!
   Apropo, Vadim mai traieste? Poate ar trebui sa-l punem pe el presedinte. Poate ca palavragiul asta ar avea mai multe sanse impotriva Mafiei din Romania.
   Sau poate ar trebui s-o punem iar de o Revolutie, de data asta, din proprie initiativa! Sa iesim in strada inarmati cu bate, sau cu orice putem, si sa asaltam institutiile guvernamentale.
   Sau sa facem greve, sa ne asezam cu miile pe liniile ferate, sa blocam soselele, strazile, tot . Sa paralizam toata economia care ii tine in viata pe mafioti! Pana cade guvernul asta de kkt!
   ASTA ar fi DEMOCRATIE! ASTA ar insemna ca NOI, si nu EI, sa decidem ce se intampla in propria ograda!
   Mai ganditi-va...
  • 0 (0 voturi)    
   Tariceanu si moralul (Vineri, 20 aprilie 2007, 16:24)

   Victor [anonim]

   Unde a fost demnitatea D-nului Tariceanu cand a anuntat ca va demisiona si a doua zi ,visand altceva, a renuntat?
   Cred ca dansul este chiar ultimul om ,care trebuie sa tina morala in acest punct.
  • 0 (0 voturi)    
   basa (Vineri, 20 aprilie 2007, 17:45)

   micu [anonim]

   " NU MOARE CAII CIND VREA CIINI ". Mare dreptate a avut Nichita Stanescu.
  • 0 (0 voturi)    
   Jos PARLAMENTUL CORUPT (Vineri, 20 aprilie 2007, 23:26)

   lucian [anonim]

   Cum se face ca acum s-au gasit toti parlamentarii sa fie mana-n mana pe cand mai inainte toti erau calare pe ciolane diferite si muscau orcine se apropia de ciolanul lor ! acum nu au de ales ca vine FURTUNA si le zboara ciolanele de aceea fac front comun ca poate le mai ramane cate ceva !!! BASESCU le-a cam dat picioare-n fund de nu mai stiau in ce directie s-o apuce ca erau cu spatele la zid asa ca mai bine sa se uneasca ca HIENELE chiar daca se stie ca mai tarziu o sa se scuipe intre ei ca sa-si mareasca partea de ciolane de ros !!!! FRICA AI FACE SA SE UNEASCA IMPOTRIVA CELUI CE LE IMPUNE SA NU MAI FIE PARTAJ DE TARA !!! au devenit toti MILIONARI pe cand stateau inainte in garsoniere si apartamente ale statului ! AICI IN FRANTA SE VEDE CA O LOVITURA DE STAT MACHIATA ca sa le fie lor bine ca erau pusi la zid! Prea multe dosare ERAU SCOASE LA IVEALA SI NU ERA BINE PENTRU PARLAMENTARI CA ERAU PUSE UNELE INTREBARI "DERANJANTE" Basescule sa ai noroc dar trebuie schimbat si PARLAMENTUL CORUPT !!!! VIVE LA ROUMANIE LIBRE ! il faut vaincre la pegre parlamentaire !
  • 0 (0 voturi)    
   incredibil (Sâmbătă, 21 aprilie 2007, 2:47)

   luiza [anonim]

   totzi avem aceeasi idee--totzi suntem contra acestor comunisti!!! numai ei,acolo intre ei,au facut si au decis..ma intreb daca intr-adevar se va face dreptate..daca in america:)s-au facut hotzii(cand a ieshit bush preshedinte),la noi ,ce se va intampla???? sper doar sa nu ne fie teama..totushi ar trebui sa fim unitzi!!!noi suntem multzi,ei putzini..kiar nu-i putem"darama"odata pt totdeauna???
  • 0 (0 voturi)    
   in romania.. (Sâmbătă, 21 aprilie 2007, 2:56)

   luiza [anonim]

   totzi suntem pt basescu,totzi suntem de aceesi opinie..oare kiar nu putem sa daramam, acesti comunisti putrezi ,oadata pt totdeauna?? NOI SUNTEM MULTZI,ei putzini.. trebuie sa luptam contra acestor microbi!!!!
  • 0 (0 voturi)    
   parlament (Sâmbătă, 21 aprilie 2007, 10:56)

   Veaceslav [anonim]

   E evident ca de fapt trebuie demis Parlamentul. Ei zic ca ne reprezinta. Noi i-am ales. Dar noi i-am ales sa faca ce au promis in programul electoral nu ce vrea muschii lor. Nu tin minte sa fi fost in programul electoral al PNL-lui sau PC-lui demiterea lui Basescu. Demagogi.

  Abonare la comentarii cu RSS

  ESRI

  Întâlniri on-line | #deladistanță

  Top 10 articole cele mai ...  Hotnews
  Agenţii de ştiri
  Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.  powered by
  developed by