Elena Udrea, fosta sefa a Cancelariei Prezidentiale, a reactionat imediat dupa suspendarea presedintelui Traian Basescu, cu un discurs antioligarhi.

„Patriciu, Vintu si Voiculescu au reusit! Au pus mana pe tara! Astazi, Romania poate fi confiscata fara ca insisi cetatenii ei sa stie ce se intampla”, a declarat Elena Udrea.

Fosta sefa a Cancelariei Prezidentiale considera ca cei nominalizati „au pus in joc averi, au pus in joc media pe care o controleaza si au reusit sa-l suspende pe Traian Basescu, presedintele legitim, presedintele ales de popor”.

Udrea crede ca „aceasta batalie a inceput cu doi ani in urma, cand presedintele Basescu a demonstrat clar ca nu vrea sa fie partas cu politicienii care nu au in minte decat propriul interes”.

„Traian Basescu s-a bazat doar pe popor, niciodata pe jocuri de culise. Traian Basescu se va intoarce la popor. Aceasta batalie trebuia sa ajunga la un final. Finalul va fi atunci cand Traian Basescu va castiga alegerile prezidentiale”, a precizat Udrea, care a spus ca va participa la manifestatiile din Piata Universitatii.

In opinia ei, cei 322 de parlamentari care au votat pentru suspendarea presedintelui Basescu sunt controlati de oligarhi, iar decizia lor este rezultatul intelegerilor dintre PSD-PNL-PC-PRM.

integral in EvZ