Imaginea Romaniei la concursul Eurovision de anul trecut, Mihai Traistariu se bucura si acum de succesul piesei „Tornero“, care l-a propulsat in topuri internationale de marca.

In afara de asta, i-a adus si o gramada de bani, astfel ca artistul si-ar putea permite acum sa traiasca pe picior mare.

Cu toate astea, Mihai nu s-a aventurat in cheltuieli majore, ci si-a satisfacut mici capricii, raportate la averea lui, cum ar fi un Porsche Boxter de 60.000 de euro.

Cea mai mare parte din avere a preferat sa o investeasca in diverse afaceri. La randul lor, banii i-au adus nu numai confort material, ci si un adevarat stres cauzat de femei ahtiate dupa Louis Vuitton sau dupa plimbari cu Porsche-ul prin oras.

Nu ca nu i-ar placea lui Mihai, insa fetele nelinistite il suna si acum in miez de noapte, facandu-i propuneri... cat se poate de indecente.

Nopti fierbinti in camera de hotel

In urma cu mai bine de o luna, Mihai s-a despartit de prietena lui, Carmen. Fiind mai mult prin avion decat acasa, relatia cantaretului cu fata din Constanta s-a racit treptat, in final cei doi rupand legatura definitiv. Ulterior, Mihai a declarat ca nu il mai intereseaza relatii stabile, de lunga durata.

Ca dovada, interpretul nu sta prea mult pe ganduri atunci cand fetele i se ofera „pe tava“. Daca pe cele care il suna Mihai le trateaza cu indiferenta, mai ales ca nu stie cu ce calitati fizice sunt inzestrate, nu la fel procedeaza cantaretul cand vine vorba de admiratoare care se expun spre analiza „live“ la concertele lui.

Angajatii unui hotel din provincie, unde Mihai a avut recent un concert, ne-au povestit ca artistul s-a retras cu una dintre admiratoarele mai infocate, la propriu, in camera lui de hotel, de unde a mai iesit a doua zi la pranz. Multe dintre femei vin la spectacole tocmai pentru a se alege macar cu o noapte cu Traistariu, daca nu cu ceva mai mult.

Unele, mai insistente sau mai frumoase, reusesc sa vada cum e in pat cu un milionar in euro. Altele, care desi se straduiesc, nu impresioneaza, pleaca dezamagite acasa, cu speranta ca Mihai vorbeste serios cand le spune „Tornero“.