Se pare ca succesul ultimului single al trupei Simplu, “Mr. Originality”, nu i-a facut pe baieti sa se plafoneze, ba chiar din contra, acestia au din ce in ce mai multa energie si proiecte pe masura. Cel mai proaspat proiect este chiar un spectacol de dans contemporan.

Unul dintre membrii trupei, CRBL, va aparea intr-o ipostaza inedita, pe scena Teatrului Odeon, in cadrul spectacolului "Block Bach”. Pentru public sunt binecunoscute talentul si pasiunea lui CRBL pentru dans. Astfel, in momentul in care Razvan Mazilu i-a propus artistului un rol in spectacolul “Block Bach”, acesta nu l-a putut refuza.

Membrul trupei Simplu a lucrat cot la cot cu artisti consacrati ai scenei romanesti: prim-balerina Monica Petrica, Razvan Mazilu si actrita Coca Bloss, in regia lui Alexandru Dabija.

Spectacolul “Block Bach” este o buna ocazie petru CRBL pentru a se intoarce pe scena, dupa ce a fost balerin la Teatrul de estrada din Pitesti timp de 5 ani. "O fac pentru mine si pentru public, in nici un caz pentru bani, si de abia astept sa aparem pe scena", a spus cantaretul.

Povestea piesei “Block Bach” este una care rezoneaza cu oricare locuitor al mediului urban, este o poveste despre viata intr-un cartier dintr-un mare oras.

„Cum spune chiar regizorul Alexandru Dabija, este vorba despre viata si cateva dintre intamplarile prin care trece un tanar care s-a nascut si traieste intr-un bloc dintr-un cartier al unui oarecare mare oras - poate fi un fost cartier comunist sau suburbia oricarui oras occidental”, spune Razvan Mazilu.

Muzica piesei este compusa de Johann Sebastian Bach, iar proiectiile video care vor rula pe timpul spectacolului sunt realizate de compania Casa Gontz. Coregrafia "Block Bach" este semnata de Razvan Mazilu si Amir Kolben din Israel, scenografia de Alexandru Dabija si Laura Paraschiv.

Avanpremiera va avea loc pe data de 5 mai, de la ora 19.00, si pe data de 13 mai, iar premiera este programata pe 17 mai. Pretul unui bilet este de 20 RON.