Piesa “Tornero” i-a asigurat lui Mihai Traistariu succesul pentru cel putin un an, l-a ajutat sa semneze contracte cu 12 case de discuri din strainatate, l-a imbogatit cu 2,5 milioane de euro, aducandu-i, in consecinta, si o groaza de fete dornice macar de un one-night-stand cu solistul.

Mihai nu s-a culcat insa pe laurii gloriei, ci si-a lansat deja, peste hotare, noua piesa, “Dimmi si o no”, pentru care a si filmat in ultima zi a lunii aprilie un videoclip. Partea cea mai picanta a filmului este aceea in care cantaretul face dragoste cu o blonda sexy pe capota unei masini.

Dupa ce s-a bucurat de faima adusa de melodia “Tornero”, Mihai Traistariu a devenit si om de afaceri, investin-du-si o parte din averea castigata in-tr-un salon de frumusete in Bucuresti, un restaurant chinezesc pentru sora lui, o firma de taximetrie si alte proiecte prin care spera sa-si asigure batranetea.

Desi in ultima vreme s-a discutat mai mult despre afacerile lui, Mihai nu si-a neglijat cariera: el a lansat deja in strainatate noua lui piesa, “Dimmi si o no”, iar la sfarsitul lunii aprilie a filmat si un videoclip regizat de Iulian Moga, in care a trebuit sa joace rolul unui mafiot spargator de banci.