S-a mancat multa carne de rata si berbec, somon afumat, salate si un tort mare, surpriza unor prieteni apropiati ai cuplului.

Prigoana a declarat ca nu i-a cumparat nimic sotiei, ci a cadorisit-o cu simpla lui prezenta la eveniment, in timp ce Adriana ne-a spus ca isi va alege singura mai multe cadouri, cand vor pleca intr-o noua vacanta, in America.

Saptamana aceasta, viitorii parinti vor face o vizita la medic, unde vor afla sexul primului lor copil.

Mare petrecere, ieri, in familia Prigoana: Adriana a implinit 33 de ani, ocazie cu care si-a adunat toti prietenii la restaurantul Casa Doina pentru a sarbatori cum se cuvine.

Printre invitati s-au numarat „antenistii“ Mircea Badea si Oreste, Mihai Gadea, Dan Capatos si Madalin Voicu.

Cadoul lui Prigoana pentru Adriana a fost insasi petrecerea organizata din timp, care l-a „usurat“ de vreo 20.000 de euro.

Adriana ne-a povestit ca Prigoana a trezit-o cu mangaieri tandre si cu vesnicele lui glume, ca s-o inveseleasca de ziua ei: „A fost foarte dragut cand m-am trezit, sotul meu e foarte tandru cand vrea. Apoi, a inceput cu poantele lui obisnuite“.

Intrebat ce cadou i-a facut sotiei sale de ziua ei, Prigoana ne-a spus ca nici un cadou nu se compara cu simpla lui prezenta la eveniment: „Astazi, cel mai frumos cadou este ca am venit la ziua ei. Simpla mea prezenta e cel mai frumos cadou pentru ea“.

Omul de afaceri a compensat, in schimb, prin organizarea petrecerii de la Casa Doina, ocupandu-se personal de „detaliile“ financiare de aproximativ 20.000 de euro.

Invitatii au inceput sa se stranga in jurul orei 15.30, cand au ajuns fetele de la Bambi, care au cantat alaturi de un solist de muzica populara, Tinu Veresesan, preferatul lui Silviu Prigoana.

De asemenea, la petrecere a fost chemat si un Dj, dar si Marcel Pavel. Acesta din urma nu a mai putut onora invitatia, fiind plecat in Spania.

In meniul pregatit de bucatarii de la Casa Doina a predominat carnea de rata si berbec, dar au fost alese si specialitati din peste, in special somon afumat. Tortul sarbatoritei a reprezentat o surpriza pusa la cale de niste prieteni apropiati ai cuplului.

Integral in Gardianul