Un nou proiect imobiliar urmeaza a fi demarat in Bucuresti, in cartierul Titan. Terenul pe care se vor construi cateva blocuri de locuinte si un mall a fost achizionat de la o persoana particulara pentru suma de 53 de milioane de euro, informeaza agentia Newsin. Potrivit aceleiasi surse, dosarul de autorizare a constructiilor urmeaza a fi finalizat in cursul saptamanii viitoare.

Liviu Dumitrascu, arhitectul sef al primariei sectorului 3, a declarat pentru Newsin ca terenul are o suprafata de 83 de mii de metri patrati si a apartinut fostei baze sportive Spartac, din zona bulevardului Liviu Rebreanu.

Ansambulul va fi constituit din patru blocuri de 26 de etaje fiecare si un centru comercial de tip mall cu o suprafata de 20 de mii de metri patrati.

"Tranzactia prin care investitorii irlandezi au cumparat terenul s-a ridicat la 53 de milioane de euro. Cred ca este cea mai mare tranzactie cu un teren din sectorul 3, si totodata, cea mai mare tranzactie cu un teren din Bucuresti", a mai spus Dumitrascu pentru NewsIn.

Proiectul are costuri totale de aproximativ 120 de milioane de euro si va fi demarat in primavara anului viitor.