Directorii inscaunati de Nicolae Cristea in fruntea Loteriei Nationale au dat in judecata actuala conducere a companiei dupa ce au fost revocati din functii. Cei patru fosti stapani peste lozurile norocoase solicita plata salariului de director pana cand vor fi reintegrati. In plus, acestia cer daune materiale si morale de 350.000 de RON fiecare, ceea ce inseamna un total de 14 miliarde lei vechi.

Si pentru a avea castig de cauza, reclamantii si-au ales ca aparator societatea de avocati "Neamtu si asociatii". Exact aceeasi firma care reprezinta Compania Nationala Loteria Romana in procesul intentat de Cristea jurnalistilor care au prezentat in presa neregulile Loteriei.

Primul care a deschis seria proceselor a fost Adrian Albu, fostul director de marketing. Acesta a cerut despagubiri de doar 350 milioane de lei vechi, pretentie respinsa de instanta la primul termen. Pe 8 martie, Consiliul de Administratie al CNLR a decis revocarea din functie a directorilor numiti de Nicolae Cristea, la propunerea directorului general Liliana Ghervasuc.

Integral in Romania Libera