“Repetitia de ieri (luni - n.r.) a fost dezamagitoare. Nu ne asteptam ca, dupa ce am transmis toate datele de care era nevoie, la prima repetitie sa ne trezim cu o grafica fara nici o legatura cu conceptul melodiei sau cu desfasuratorul trimis de noi.

Sunetul a fost foarte prost, baietii s-au plans ca nu se aud unul pe celalalt si au transmis acest neajuns inginerului de sunet care ne-a asistat la repetitie.

La vizionare ne-a devenit clar ca toate planurile si taieturile au fost facute la prima mana, ca si cum atunci se lua contact pentru prima oara cu melodia si cu scriptul“, a declarat Dan Manoliu, seful delegatiei romane la Eurovision.

Luni, trupa romaneasca a intrat pe scena cu o intarziere de peste zece minute, desi pana la programul delegatiei britanice, care a intrat la repetitii inaintea Todomondo, orele au fost respectate aproape cu strictete de catre organizatori.

Conferinta de presa amånata

Dupa terminarea repetitiei, intalnirea cu echipa de make-up a organizatorilor a fost amanata pentru marti.

Din cauza orei tarzii si a faptului ca Marea Britanie a renuntat la conferinta, ziaristii fiind la petrecerea oficiala de deschidere, nici echipele Romaniei si Armeniei nu au mai sustinut aceste prime conferinte de presa.

In aceste conditii, organizatorii au promis ca delegatia Romaniei va beneficia de 10 minute in plus la conferinta de presa de marti, programata si ea la o ora putin convenabila jurnalistilor.

Integral in Gardianul