Palatul Victoria si-a deschis sambata portile pentru toti cei interesati sa viziteze sediul Guvernului. Este modul in care Executivul a ales sa marcheze Ziua Europei, fiind pentru prima data cand Romania saluta Europa din interiorul UE.

Cei care au fost la Palatul Victoria au putut vizita sala in care se desfasoara sedintele saptamanale ale Guvernului, sala in care au loc intrevederile oficiale ale primului-ministru, sala in care se desfasoara ceremoniile de semnare a unor acorduri sau alte documente importante, Cabinetul primului-ministru, precum si Centrul de Presa, in care isi desfasoara activitatea jurnalistii acreditati la Palatul Victoria.

In sala in care au loc intrevederile oficiale a fost organizata o expozitie de fotografie. "Ziua Portilor Deschise" a fost organizata intre orele 10.00-17.00, iar accesul in sediul Guvernului -a facut pe intrarea din strada Paris si portile centrale de acces dinspre Piata Victoriei, iar iesirea prin Bulevardul Iancu de Hunedoara.

Incepand cu ora 10.00, Politia Rutiera a inchis prima banda, intre Piata Victoriei si Statuia Aviatorilor, pentru ca vizitatorii sa isi poata parca autoturismele.