Varianta modificata a POS DRU urmeaza a fi transmisa la Bruxelles in cateva zile, a transmis pentru “euROfonduri” biroul de comunicare al acestui program. In acelasi timp, oficialii din cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse transmit ca, dupa avizarea de catre Guvern a variantei revizuite, documentul va fi postat pe site-ul ministerului.

Paul Pacuraru, ministrul muncii, a declarat pentru EurActiv.ro&Hotnews.ro ca, in urma ultimelor discutii de la Bruxelles, este de asteptat ca programul sa fie aprobat in luna iunie.

Pana la publicarea modificarilor din programul de resurse umane, „euROfonduri” va ajuta sa va familiarizati cu structura si continutul acestuia. Catalin Balasescu, director executiv la compania de consultanta ExpertConsulting a realizat pentru „euROfonduri” sinteza programului (vezi documentul atasat).

In acest rezumat sunt explicate intr-un limbaj accesibil elementele esentiale ale programului, structurate pe patru sectiuni: informatii generale, Axe prioritare, planul financiar si, in fine, datele de contact ale organismelor intermediare (cele care vor tine legatura cu solicitantii). De asemenea, sunt disponibile o serie de detalii despre eligibilitatea solicitantilor si a proiectelor.