Actrita de la Hollywood Denise Richards a dezvaluit ca s-a despartit de chitaristul Richie Sambora dupa o relatie de un an de zile, care a starnit controverse inca de la inceput, informeaza earthtimes.org.

Richards a inceput sa iasa cu Sambora la cateva luni dupa ce a divortat de Charlie Sheen. La acel moment si Sambora se afla in procesul de divort de Heather Locklear, o buna prietena de-a lui Richards. Dupa ce a fost surprinsa impreuna cu chitaristul, actrita a declarat ca a inceput relatia cu Richie doar dupa ce prietenie dintre ea si Heather s-a incheiat.

Reprezentantul lui Richards a declarat ca cei doi s-au despartit in urma cu doua luni, dar nu au dorit sa faca public acest lucru. “Denise si Richie s-au despartit de doua luni. Cei doi nu au dorit sa dezvaluie acest lucru deoarece au mai trecut prin despartiri care au devenit subiectul principal al revistelor si au avut de suferit.”

Ritchie a dezvaluit revistei Glamour ca a suferit foarte mult din cauza ca a fost acuzata de presa i-a furat prietenei ei sotul.

Aceasta a spus: “ Femeile ma opreau pe strada si imi spuneau ca ma admira pentru ceea ce fac. Dupa ce am inceput sa am o relatie cu Richie Sambora am inceput sa apar pe copeta fiecarui tabloid. Imediat dupa aceste aparitiii lumea a inceput sa nu ma mai suporte. Toata lumea imi spunea ca au aflat din presa i-am furat prietenei mele sotul.”.