Cateva zeci de motociclisti vor porni joi intr-un mars de sustinere a presedintelui suspendat, Traian Basescu. Manifestatia incepe in jurul orei 18:30 si are ca punct de plecare Academia de Teatru si Film din Capitala. In ultima zi a campaniei, presedintele s-a afla la sediul PD din aleea Modrogan nr. 1, pentru a oferi premiile concursului lansat pe site-ul de campanie www.basescu.ro.

Cu acest prilej, Basescu a declarat ca are multa incredere in romani:" sunt convins ca au o intelepciune colectiva care depaseste cu mult intelepciunea politicienilor, dar la ei, functioneaza si instinctual".

Traian Basescu i-a criticat pe fostii presedinti

Intrebat cum comenteaza afirmatiile celor doi fosti presedinti Iliescu si Constantinescu, potrivit carora el ar fi singurul vinovat pentru ceea ce s-a intamplat, presedintele suspendat a declarat:

“Deja a devenit un discurs care ii degradeaza in fata romanilor pe cei care il rostesc. Deocamdata acesti domni au exercitat puterea impotriva vointei romanilor si trebuie sa se gandesca de zece ori cand vorbesc, pentru ca ei au daramat guverne aducand minerii... ar trebui sa aiba decenta sa stea acasa odata pentru totdeauna.

Sa nu mai sufoce mediul politic cu teoriile lor lor mult prea inrosite din epoca bolsevica”.