Activele societatii Hitrom SA Vaslui, aflata in faliment, vor fi scoase la vanzare prin licitatie publica in data de 7 si 21 iunie 2007, ora 10, la sediul societatii, nformeaza un comunicat al AVAS.

In baza hotararii adunarii creditorilor si a deciziei instantei, lichidatorul judiciar Evalcont IPURL Husi a stabilit vanzarea independenta a bunurilor mobile: masini de ridicat - transportat, mijloace de transport auto, masini, utilaje, instalatii independente.

Pe data de 21 iunie, la ora 10, tot la sediul societatii vor fi scoase la vanzare prin licitatie bunurile imobile ale societatii, care vor fi valorificate in bloc, pe loturi sau impreuna. Pentru participarea la licitatie este obligatorie cumpararea caietului de sarcini.

Data limita pentru depunerea documentelor de participare la licitatie este 6 iunie, ora 12??, pentru bunurile mobile si 20 iunie, ora 12 pentru bunurile imobile, conform anuntului de licitatie publicat si pe site-ul AVAS la adresa www.avas.gov.ro.

Preturile de pornire ale licitatiilor, valoarea pasilor de licitatie, preturilor Caietelor de sarcini, si valoarea taxelor de participare la licitatie sunt prezentate in anuntul de organizare al licitatiei.