Postata de: Raducanu Ion

La data: 24 Mai 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 16552

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Uite bordura, nu e bordura!

Stimate Domnule Primar,

Sunt Presedintele Asocoiatiei de proprietari Bloc H!. si va aduc la cunostinta urmatoarele:

- in zona blocului H1, pe str. Lunca Bradului Nr 1 au inceput lucrari de a bordurilor care limiteaza troroarul atat pe partea blocului cat si pe partea dinspre pparc.

Dupa ce cei care locuiesc aici au suportat cu stoicism zgomotul produs de pikamerele si cu constientizarea faptului ca se scot niste borduri care nu erau sticat cu unele nou, acum, de doua zile, se scot si cele deabia puse , se sapa pe o jumatate de trotoar, se taie pomi, care au fost plantati de noi de aproximativ 38 de ani, pentru a realiza niste parcari care oricum nu rezolva problema parcarilor .

- Realizarea unui trotoar pe langa bloc pe care nu pot trece doua persoane concomitent, care se intalnesc, nu mai vorbesc de doua mame cu carucior este o invitatie ca respectivii sa treaca pe strada.

Ce ziceti este bine?

Nu credeti ca ar fi fost bine sa ne intrebati si pe noi despre realizarea acestui proiect?

Nu credeti ca trebuie ca sa se dea socoteala pentru cheltuirea pe degeaba a banilor pentru a realiza un llucreu mai prost decat a fost?

In consecinta protestez cu tarie impotriva realizarii acestui proiect si ma voi adresa si organelor de informare despre acest fapt.

Astep o rezolvare corecta a situatiei si/sau realizarea unui trotuar pe care se poate circula in conditiile aratate mai sus.

Cu stima,

Ion Raducanu

www.domnuleprimar.ro