Cine cistiga trofeul, obtine si dreptul de participare in Cupa UEFA.

Este totodata un examen delicat si pentru antrenori - dupa meci, Razvan Lucescu va lua o decizie privind oferta pe care o are de la FC Brasov. Situatie incerta si in ceea ce il priveste pe tehnicianul lui Poli, Vali Velcea - administratia lui Marian Iancu este in discutii cu tehnicieni straini si probabil ca va fi ultimul meci al lui velcea, indiferent de rezultat.

Inaintea partidei, cele doua cluburi si-au facut jocul obisnuit de "razboi psihologic": administratia lui Marian Iancu a cerut control anti-doping pentru alb-visinii. "Asa, ca sa fim convinsi ca totul va fi suta la suta curat", declara oficiali Poli.

Rapidul are o problema cu arbitrii - giulestenii sunt nemultumiti ca vor fi arbitrati de romani. "Am cerut tot timpul brigada de afara, insa noi am spus, noi am auzit. Federatia trebuie sa isi asume eventualele greseli. Iar seful comisiei de arbitri a ales sa "isi sacrifice" baiatul..." - C-tin Zotta, presedinte Rapid.

Partida va fi condusa de arbitrul Augustus Constantin, fiul presedintelui CCA, Gheorghe Constantin. Acesta din urma amenintase ca isi va da demisia daca FRF va chema iarasi o brigada straina. "Trebuie sa terminam o data cu suspiciunile astea. Asa nu vom progresa niciodata si vor veni mereu altii sa ne ajute...", a spus Gh. Constantin.