Autocarul echipei de fotbal Poli Timisoara a fost spulberat de un tramvai. Tensiunea finalei Cupei Romaniei la fotbal, ce se va disputa deseara intre Poli Timisoara si Rapid, si-a pus amprenta asupra intregii echipe alb-violete, inclusiv a personalului auxiliar.

Accident Autocar Poli Timisoara
Foto: Gheorghe Ilas

Emotia l-a cuprins pana si pe soferul autocarului de sute de mii de euro al echipei timisorene, care, in jurul orei 9.40, deplasandu-se cu viteza pe strada Brasov, a ignorat indicatorul rutier care-l obliga sa acorde prioritate vehiculelor care circulau pe strada perpendiculara, Gh. Doja, si a intrat in coliziune directa cu un tramvai.

Impactul a fost atat de puternic incat autocarul a fost aruncat intr-un imobil din apropiere, iar tramvaiul a deraiat de pe linie. "Colega care are biroul chiar in acea parte a sediului nostru a fost socata sa vada cum autocarul, dupa impact, venea pur si simplu catre cladire.

Autocarul si tramvaiul s-au ciocnit din plin
Foto: Gheorghe Ilas

S-a speriat ingrozitor”, spune Ioan Rodina, unul dintre martorii oculari ai accidentului, care s-a petrecut chiar sub geamurile firmei sale. Paradoxal, soferul autocarului a scapat doar cu cateva zgarieturi, in timp ce vatmanul a fost scos dintre fiarele contorsionate ale tramvaiului doar cu ajutorul lucratorilor de la descarcerare.

Din fericire, la momentul petrecerii accidentului, nici un jucator al echipei Poli Timisoara nu se afla in autocar. De altminteri, la meci este asteptat si presedintele Traian Basescu, el urmand - potrivit organizatorilor - sa dea si lovitura de deschidere. Presedintele nu va avea alte intalniri la Timisoara.