Cotidianul

Constructorul ansamblului Planorama intra in faliment

de Valentin Baesu     Cotidianul
Luni, 28 mai 2007, 0:00


Aceasta citeaza date publicate in Buletinul Insolventei si preluate de la lichidatorul judiciar si de la Tribunalul Bucuresti. Potrivit raportului lichidatorului judiciar, firma Cris Consult,

Yapitek are datorii de 7,5 milioane de euro si contracte incheiate in valoare de 47,6 milioane de euro. Cel mai important creditor al firmei este Bancpost, care are de recuperat 4,1 milioane de euro.

Lichidatorul judiciar desemnat de Tribunalul Bucuresti opineaza ca cei de la Yapitek trebuie sa depuna urgent un plan de reorganizare in vederea rentabilizarii activitatii.

„Tribunalul Bucuresti a dat termen pentru continuarea procedurii de faliment la 20.09.2007, timp in care se va evalua activitatea societatii falite, in vederea finalizarii, sub regim de supraveghere a constructiilor la complexul rezidential Planorama,

mai ales in conditiile in care sumele pe care le are de incasat Yapitek depasesc valoarea datoriilor catre creditori.

Conditia de incasare a banilor este insa, in mod evident, finalizarea lucrarilor“, se mai spune in anunt. Firma a incheiat contracte in valoare de 47,6 milioane euro.

In aceste conditii, lucrarile la Planorama vor continua probabil cu aceasta firma, cel putin pina in septembrie.
Integral in Cotidianul50 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri