Sir Paul McCarney a declarat ca nicio colaborare cu alti muzicieni nu va putea atinge gradul de profesionalism pe care l-a atins colaborarea cu John Lennon, informeaza bbc.com.

Cantaretul, in varsta de 64 de ani, a declarat pentru BBC 6 Music ca s-a simtit ”onorat’ sa isi inceapa cariera alaturi de John Lennon.

“Sunt putin ingrijorat cand trebuie sa colaborez cu alti oameni pentru ca stiu ca nu va fi la fel de usor si de uluitor cum a fost cu John.”, a spus artistul.

Sir Paul and Lennon s-au cunoscut in Liverpool, la varsta adolescentei. Cei doi au format una dintre cele mai de succes colaborari din istoria muzicii. Dupa ce trupa Beatles s-a dizolvat, Sir Paul a lucrat cu multi artisti, inclusiv Stevie Wonder si Michael Jackson.

“Cu toate ca a trecut ceva timp de cand am lucrat cu John, este inevitabil sa nu fiu dezamagit cand colaborez cu alti artisti. Era foarte bine cand munceam impreuna cu John pentru ca ne cunosteam de cand eram foarte tineri si stiam ce obiceiuri are si cum gandeste fiecare.”