Organizat de catre Business Media Group sub egida Business Review Forum, evenimentul va aduce in atentia publicului cele mai recente evolutii din sectorul imobiliar, oportunitati profitabile de investitii, proiecte imobiliare de succes si solutii de finantare.

Realty - Romanian Forum on Real Estate Market, aflat la cea de-a 8-a editie, se va desfasura pe 30 mai 2007, la World Trade Center Bucuresti, incepand cu ora 9:00, se arata intr-un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Participantii la eveniment sunt membri decizionali ai comunitatii de afaceri din Romania, middle si top management, reprezentanti ai principalelor companii imobiliare si companii de constructii, reprezentantii departamentelor juridic si financiar din cadrul marilor companii de audit, firme de avocatura din tara si strainatate, reprezentanti ai municipalitatii.

Forumul este structurat in doua sesiuni, cu temele Oportunitati pe piata proprietatilor din Romania si Oportunitati de finantare pentru sectorul imobiliar.

Integral in SMART Financial