Suedezul Niklas Sandberg si bistriteanul Gabriel Muresan se adauga listei de achizitii a clujenilor care intaresc lotul inaintea primei lor prezente in Cupa UEFA. Sandberg are 28 de ani si vine de la AIK Solna, formatie care a incheiat pe locul 10 in campionatul din Suedia.

Sandberg este primul suedez care va evolua in campionatul Romaniei, si poate juca atat fundas central, cat si mijlocas la inchidere. Este considerat cel mai bun fundas din campionatul Suediei. Are 1,89 metri si 85 de kilograme si a semnat cu CFR un contract pana in 2011.

Clujenii au confirmat si venirea lui Muresan, in schimbul lui mergand la Gloria patru jucatori clujeni: Coroian, Dorin Toma, Tilinca si Bucurica.

CFR se afla in negocieri si cu gruparea portugheza Benfica Lisabona pentru aducerea a doi mijlocasi laterali, Manu si Paulo Jorge, dar si un alt fotbalist de top-class, vizat fiind un atacant, insa numele si nationalitatea acestuia nu au fost dezvaluite.

Formatia din Ardeal a adus in aceasta perioada un nou antrenor, Ioan Andone, si trei jucatori: Eugen Trica, Andre Leao si Ibe Zito Ogbonna.