Doua autoare de succes, Randy Taguchi si Jeannette Angell, vor lansa la Bucuresti doua volume aparute in romaneste la Editura Quality Books, anunta editura. Evenimentul va avea loc la Targul de carte Bookfest, din luna iunie, care se dovedeste important nu numai pentru editurile din Romania, ci si pentru autorii straini.

Dupa ce a atras atentia publicului si criticii din Japonia, America si Italia, Vertij, controversatul roman semnat de Randy Taguchi, va aparea si in Romania.

Supranumita „Regina Internetului” datorita numarului record de vizitatori pe care il inregistreaza blogul sau, Randy Taguchi, va veni in Romania pentru a lansa o poveste despre limite si cunoastere, in care psihoterapia se imbina cu erotismul, volumul Vertij pe care Ryu Murakami il considera „cel mai frumos roman pe care l-am citit in ultimul timp”.

Jeannette Angell este deja un nume cunoscut de publicul din Romania. Primul roman al autoarei, publicat de Quality Books - Call-girl. Memoriile unei dame de companie - ocupa, inca de la aparitia sa in decembrie 2006 si pana in prezent, un loc important in topurile de vanzari ale celor mai importanti distribuitori de carte.

In iunie, Jeannette Angell va fi prezenta la lansarea volumului Madam. Viata si afacerile unei matroane din Boston, continuarea povestii destainute in Call-girl. Memoriile unei dame de companie.