Este indragostita de publicitate, dar munceste cu drag si in televiziune, chiar daca recunoaste ca mai are multe de invatat.

Despica „Firu-n patru“ la Antena 2 si dezminte zvonurile potrivit carora ar avea ceva de impartit cu Corina Chiriac,ba chiar spune ca a fost ajutata de aceasta in perioada in care suferea de malarie.

Este dependenta de munca, dar si de tigari, cafea si sex, intr-o masura sau alta.

Dupa experienta de la TVR, ai facut o pauza de televiziune, de cativa ani. Nu ti-a fost greu sa te apuci din nou de treaba?

- Cine spune ca e usor sa muncesti traieste din renta, probabil. Evident ca este solicitant, mai ales ca nici cand lucram doar la Publicis nu puteam spune ca imi prisoseste timpul liber, ba dimpotriva.

Mi-a placut insa proiectul emisiunii, imi place conceptul televiziunii Antena 2 si aceste argumente, combinate cu faptul ca sunt o persoana activa, gata oricand sa traiasca experiente noi, au avut ca rezultat implicarea mea in emisiunea “Firu-n patru”.

Esti director la Publicis Dialog. Iti mai ramane timp sa te ocupi si de cariera in domeniul publicitatii? Ai renunta la agentia de publicitate in favoarea televiziunii?

- N-as renunta la cariera mea in publicitate pentru nimic altceva. In acest domeniu sunt un nume pe care mi l-am construit in ani de zile, cu multe renuntari si enorm de multa munca.

Televiziunea este un domeniu in care imi place sa muncesc, dar care presupune, pentru a-ti cladi o cariera, sa i te dedici total, iar eu, demult, i-am jurat credinta publicitatii.

Ce ai vrea sa discuti in cadrul emisiunii si nu poti, din diferite motive? (morale, CNA etc.)

- Sunt o persoana libera, nu tin cont de prejudecati, poate si de aceea am fost mereu in atentia presei. Daca CNA ar dormi bustean cateva saptamani, cred ca as avea un limbaj mult mai colorat cand despic, impreuna cu colegele mele de platou, “Firu-n patru”.

S-a imbolnavit de malarie in Kenya

Trebuia sa moderezi emisiunea impreuna cu Corina Chiriac.

S-a speculat ca din cauza unor neintelegeri dintre voi, ea a renuntat. Cat este de adevarat si in ce relatii sunteti acum?

- N-am avut absolut nici o neintelegere cu doamna Corina Chiriac, ba as putea spune, dimpotriva, ca am simtit-o aproape de mine, ca pe un prieten vechi, atunci cand treceam printr-o situatie grea, respectiv ma imbolnavisem de malarie ca urmare a excursiei in Kenya.

La o sedinta foto, cand am intalnit-o, si-a scos de la gat o cruciulita sfintita la Ierusalim si mi-a oferit-o. Motivele pentru care ea a ales sa nu mai faca parte din echipa nu ma privesc.

Stiu ca vrei sa-ti deschizi un restaurant japonez. E adevarat? Pe cand inaugurarea? Cat ai fi dispusa sa investesti intr-o astfel de afacere?

- Culmea este ca si eu am aflat, alaturi de toata lumea, din ziare, ca as intentiona sa-mi deschid un astfel de restaurant. Ideea nu-i deloc proasta, ba, dimpotriva, mi-a placut foarte mult, nu mai am insa timpul necesar sa ma ocup si de asa ceva.

Cum trebuie sa fie barbatul care sa-ti ia mintile? Este iubitul tau cel care a reusit asta sau intre voi e o dragoste mai degraba... calma?

- Prefer sa nu vorbesc despre viata mea personala, este spatiul in care prefer sa-l tin departe de gura si urechile lumii.

Ai fi dispusa sa iei de la capat relatia cu Dinu Pescariu, daca el te-ar dori inapoi? Chiar s-a zvonit ca el ar regreta despartirea voastra.

- Nu toate despartirile sunt la fel, nu m-a parasit nici el pe mine, nici eu pe el. Pur si simplu am cazut de acord ca nu suntem potriviti ca sot si sotie. Ne leaga, insa, o puternica legatura de prietenie, de asta am si pastrat numele de familie, pentru ca imi este foarte drag in continuare.

Numai ca nici eu, nici el nu mai punem problema unei casnicii impreuna.

Crezi ca o haina/pantof/geanta de firma vorbeste despre tine inainte ca tu sa o faci?

- Am uitat sa spun, in acest interviu, ca nu sunt ipocrita, asa ca n-o sa neg ca imi place sa port lucruri de firma, din mai multe motive, dintre care cel mai important este lipsa de timp. N-am timp sa alerg prin oras bezmetica, in speranta ca o sa gasesc pantofi, spre exemplu, prin tot felul de buticuri.

Stiu, insa, foarte bine, ca daca ma duc la un mall unde exista si brand-uri “mari”, sunt infinit mai multe sanse sa gasesc ceva sa-mi placa. Si, da, un pantof sau o haina pe gustul tau “vorbesc” despre personalitatea ta inainte sa deschizi gura.

Insa, in vacante, cand incerc sa ma relaxez, iar shopping-ul este o terapie care, in cazul meu da rezultate admirabile, cumpar si din magazine mici, daca vad ceva sa-mi placa.Integral in Gardianul