Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 30 Mai 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 16711

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Parcari inexistente

Domnule Primar,locuiesc pe str.Ripiceni6A, bl5, ap12, as dori sa va supun atentiei problema parcarilor riveranilor blocului 5: aceste parcari nu exista.

Va rog din suflet sa incercati sa aprobati un proiect de amenajare de parcari pentru ca noi locatarii blocului 5 nu mai avem unde sa ne parcam masinile.

Ganditi-va ca amenajarea unei parcari pentru locatarii blocului 5 ar aduce venituri lunare (semestriale / anuale) la bugetul local si noi am avea siguranta ca ne putem parca in siguranta masinile deoarece, parcheaza tot felul de oameni care vin acasa cu autoutilitarele / Dacii "papuc" de la serviciu (firma "APLAST") care ocupa nu un loc ci chiar aleile dintre blocuri considerate cai de acces catre strazi.

Poate ar fi bine sa se faca un control de la primarie dar, intre orele 18.30-20.00 si atunci v-ati convinge ca noi locatarii nu avem siguranta gasirii unui loc de parcare,nu mai spun de certuri si stricaciuni pe care le fac cei care-si parcheaza autoutilitarele de la firma "APLAST".

Domnule Primar, va spun sincer ca v-am votat de fiecare data, pentru ca Dvs. chiar mi-ati inspirat incredere ca doriti sa faceti lucruri bune pentru cetatenii sectorului 2.

Eu, si ca mine mai sunt oameni care suntem dispusi sa platim ca sa stim sigur ca avem unde sa ne parcam masinile cand venim de la serviciu. Credeti-ma, este un adevarat stress sa-ti parchezi masina incepand cu ora 18.00.

De aceea, va rog inca o data, luati in considerare amenajarea unei parcari la blocul 5 din str. Ripiceni 6A, tinand cont ca teren in jurul blocului este disponibil pentru amenajare.

Va multumesc anticipat,

Gabriela Zaharia

www.domnuleprimar.ro