Dupa ce a facut senzatie in Italia prin calitatile sale fizice exceptionale, romanca Ramona Chorleau a hotarat sa devina femeie 'la casa ei'. Bambola, cum este alintata in Peninsula, a acceptat cererea in casatorie a iubitului ei, un medic chirurg italian.

La 25 de ani, Ramona are o relatie de mai bine de un an cu un medic chirurg din Italia, in varsta de 40 de ani. E fericita si a inceput, impreuna cu viitorul ei sot, sa-si faca deja planuri de nunta pentru anul viitor.

'Suntem impreuna de un an si ceva. M-a cerut in casatorie, iar acum locuim deja impreuna. Imi doresc o nunta mare si o rochie de mireasa frumoasa, dar simpla in acelasi timp. Am intrat intr-un magazin si ne-au placut tinutele de la Carlo Pignatelli, dar inca nu stiu ce haine vom alege pentru nunta.

Mai e destul pana anul viitor si avem timp sa ne gandim si la acest lucru', a declarat Bambola Ramona pentru Libertatea.

Fosta posesoare a celor mai frumosi sani din Italia, nascuta la Piatra Neamt, spune ca are deja multe propuneri de a juca in filme, dar deocamdata si-a luat o pauza, pana in septembrie, cand planuieste o revenire in forta. Tot din toamna, ea pregateste o emisiune la postul de televiziune Canale 5.