Finantatorul vice-campioanei Romaniei a lansat atacuri dure la adresa ziaristilor care scriu urat de el si de Steaua si l-a dat exemplu pe ziaristul Adrian Georgescu de la GSP: „Te uiti in ziar, vezi aici (n.r. - deschide ziarul Gazeta Sporturilor). Cine scrie? Uite scrie aici unul Adrian Georgescu. Ba, asta sigur e homosexual".

"Scrie tampenii aici de mine, ca cutare, chip cioplit, tampenii adica. Ei, homosexualii, au oftica pe mine, eu nici n-am oftica pe ei, ii iubesc ca pe toti oamenii, numai le spun ca e pacat ce fac ei, dar ei scriu urat de mine. Cum vezi pe unul ca scrie urat de Gigi Becali, stii ca e homosexual. Suta la suta e.

Cu mine ce are? Uite ce baiat bun sunt, ma port frumos cu voi. De ce scrie urat de mine? Inseamna ca e homosexual! Ca n-ai cum sa explici altfel. Ce ai cu Becali? Eu sunt baiat bun si ei scriu de mine. Opinia e altceva, si sa scrii urat, sa jignesti, sa inventezi, e altceva. Ala inventeaza. Nu inseamna ca e homosexual? Pai e idiot, ce treaba am eu cu el?”.

Lansat pe aceasta tema, Becali i-a anuntat pe homosexuali ca nu au ce cauta la meciurile Stelei, dar pot sa vina in Ghencea, „...sa se babardeasca (n.r. - rade) prin tufisuri pe acolo. Ce, am vreo problema eu?”.

Csaba Ferenc Astalosz, presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), a refuzat sa comenteze declaratiile lui Gigi Becali, apreciind ca este vorba doar de „un populism ieftin”.

Integral in Gandul