Pentru a-si vinde publicatiile, multe dintre colectivele revistelor mondene inventeaza subiecte menite sa „epuizeze maculatura de pe tarabe“. Dupa Daniela Nane, a venit randul Nicoletei Luciu sa afle din presa ca este insarcinata!

„Nicoleta Luciu este insarcinata. Bomba sexy a Romaniei are sarcina toxica!“, titra ieri revista „Star“. Asta da stire bomba, care ar fi socat pe toata lumea... daca ar fi fost adevarat! Revista a dat detalii despre faptul ca Nicoleta Luciu ar fi internata intr-o clinica din Budapesta, unde este tinuta sub observatie, si ce mult sufera ea din cauza greturilor. Presupusul tatic, Zsolt Cergo, a infirmat, insa, orice zvon.

Toata lumea este in cautare de senzational. Unii isi verifica sursele, altii nu. Asa se intampla sa apara in presa tot felul de stiri-bomba, care se dovedesc a doua zi a fi pura fantezie. In lipsa de articole „tari“ care sa le vanda publicatiile, multe dintre revistele mondene inventeaza fel de fel de subiecte menite sa epuizeze maculatura de pe tarabe.

„Nicoleta Luciu are sarcina toxica ce se manifesta prin greata permanenta, episoade de voma zilnice, intoleranta la mirosuri si oboseala fizica accentuata. Se pare ca bruneta si-a anulat toate concertele si chiar a intrerupt filmarile pentru Acasa tv.

In prezent, aceasta este internata intr-o clinica din Budapesta, unde este tinuta sub observatie pana cand aceste simptome vor trece“, cam asa suna super-stirea celor de la „Star“.

Din nefericire nu am reusit sa luam legatura cu Nicoleta pentru a ne lamuri in aceasta privinta, si asta nu pentru ca ar fi internata in vreo clinica peste hotare, ci doar pentru ca este foarte ocupata cu serialul „La servici“.

O mare pacaleala

Contactat telefonic, iubitul acesteia Zsolt Csergo ne-a declarat in exclusivitate ca totul este o mare pacaleala: „Nu este nimic adevarat. Nicoleta nu este insarcinata si nici nu se afla in vreo clinica din Budapesta. In acest moment este la Buftea, la filmari, nu este in nici un spital.

Daca ar fi insarcinata si s-ar afla internata pentru observatie la Budapesta, cred ca as sti si eu nu?!, ne-a declarat Zsolt usor amuzat. Asadar, presupusul tatic a infirmat orice zvon legat de un eventual copil pe care urma sa-l aduca barza sau... Nicoleta pe lume.

Nu ca nu ar fi fost incantat de aceasta veste, dar s-a amuzat copios ca tocmai presa il anunta ca va avea un urmas de la fosta Miss Romania.

Integral in Gardianul