Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au intors, joi seara, dintr-o vacanta de opt zile, petrecuta peste Ocean, in Statele Unite. Cei doi s-au odihnit si s-au plimbat, dar unul dintre motivele pentru care au ales sa plece la Chicago a fost ceremonia de absolvire a colegiului de catre Honorius, baiatul cel mare al lui Prigoana.

Pe langa asta, viitorii parinti si-au facut timp si pentru cumparaturi, mai ales ca Adriana se plangea ca nu gaseste haine pentru gravide in Romania. In schimb, a gasit destule in America si l-a usurat pe Prigoana de vreo 20.000 de dolari.

La scurt timp dupa petrecerea de 20.000 de euro data de Prigoana in cinstea zilei de nastere a Adrianei, cei doi etern indragostiti s-au hotarat sa se urce in avion cu destinatia Chicago.

Alti bani, alta distractie, insa cand e vorba de miliardari, problemele sunt legate doar de alegerea celui mai rafinat hotel sau de identificarea celor mai fitoase magazine, si nu de continutul cartilor de credit.

Cu toate ca baiatul cel mare al lui Silviu Prigoana, si-a cumparat, nu demult, un apartament intr-o zona de lux din Chicago, Bahmu si sotul ei au stat vreme de opt zile la un hotel din apropierea casei lui Honorius.

In timp ce Prigoana s-a ocupat de afacerile pe care le are in oras, Adriana a avut preocupari serioase: sa-si cumpere cat mai multe haine pentru gravide: „Burta a inceput sa creasca si aproape toate hainele pe care le aveam mi-au ramas mici. De aceea, abia asteptam sa plecam, sa fac cumparaturi cat cuprinde“.

Sigur, de achitarea bluzelor si rochitelor s-a ocupat Prigoana, iar viitoarea mamica a putut doar sa aproximeze costul total al distractiei din magazine: „Mi-am cumparat foarte multe lucruri de vara. Multe bluze «cu burtica», rochii, pantaloni. Am cheltuit in jur de 20.000 de dolari doar pe haine.

Nu stiu exact, pentru ca Prigoana se ocupa de finante“, ne-a spus Adriana razand.

Pentru ca Honorius a absolvit colegiul recent, Adriana si Silviu au participat la ceremonie, de care au fost foarte impresionati: „Este exact ca in filme. Sunt imbracati frumos, in robe, fiecare merge sa-si ridice diploma, iar la sfarsit isi arunca in aer tichiile. Dupa absolvire, am fost cu totii la un restaurant, unde s-a tinut o petrecere pana tarziu“, ne-a povestit Adriana.

Cu ocazia aceasta, Prigoana i-a mai cumparat lui Honorius un alt cadou, in afara de pretiosul Lamborghini Gallardo: „I-am cumparat un calculator pe care si-l dorea si un play-station. Si, bineinteles, masina care il astepta in tara“. La intoarcere, au venit in formula completa, pentru ca Silvius si Honorius au ales sa-si petreaca vacanta in Romania.

Adriana a fost singura care s-a plans in timpul zborului: „A fost foarte obositor pentru mine, dar mi-am dorit mult sa mergem in America, asa ca a meritat“. Daca tot a batut atata drum pana in State, gravida a mers si la un control de rutina, la un doctor american:

„Am fost la un doctor recomandat de cineva, doar pentru o consultatie de rutina, ca sa am mai multe pareri. Mi-a spus ca este totul in regula si sarcina merge ca la carte. De altfel, ma simt perfect“.

Integral in Gardianul