Prima TV defileaza vara asta cu Gina Pistol. Partenerul vedetei „Playboy“ la „Campionatul Suporterilor“ va fi actorul Bogdan Talasman. Cei doi le vor da posibilitatea suporterilor echipelor de fotbal Steaua, Dinamo, Rapid, Universitatea Craiova, FC Arges, etc. sa-si arate atasamentul pentru formatia favorita.

Vor fi si mondenitati legate de sotiile fotbalistilor, dar si o prezentare de moda. Gina si Bogdan vor face echipa la Prima miercurea, incepind cu 27 iunie. „Cel mai tare tatic“ va fi ales la emisiunea „O vreau pe mama inapoi“, din 28 iunie, in fiecare joi seara.

Pentru trei zile, mamele se vor relaxa la un spa, lasind greul gospodariei pe umerii taticilor, timp in care le vom urmari activitatile. O alta noutate a postului e „SMURD“, un reality show in care, din 24 iunie, o echipa de medici va lupta contra cronometru sa salveze vieti. La aceeasi data, va reaparea la Prima „Super Nanny“.

Raluca Iuga, cea care le va da o mina de ajutor parintilor in educarea copiilor, e invatatoare si a lucrat, timp de sase ani, ca institutor la o scoala acreditata international.

Kanal D mizeaza pe „Bara la bara“, o emisiune-concurs de dans erotic, in care mai multe candidate se vor stradui sa ofere cel mai incitant numar de strip-tease. Cistigatoarea va fi cadorisita cu un contract la Kanal D si cu 3.000 de euro. Producatorii cauta si prezentator. Acesta e musai sa fie inalt si grizonant.

„Amanuntele“ nu i-au impiedicat pe Mihai Mitoseru, Cornel Pasat si Vlad Craioveanu sa se prezinte la casting. Gabriela Cristea ia o pauza cu „Nora pentru mama“, ca sa-i ajute pe cei trecuti de prima tinerete si dezamagiti in amor sa-si gaseasca perechea. Reality show-ul ei a fost botezat „Un nou inceput“.

Adrian Enache ramine la postul trustului Dogan cu o noua emisiune, „Stare de show“, iar Maria Dinulescu, vedeta telenovelei lazaroviene „Vocea inimii“, proaspat incheiata, va prezenta aici „Comando Romania“.

Maruta e vedeta verii la TVR. Pentru TVR 2, va transmite „Tonomatul“ zilnic, de pe litoral, iar pe TVR 1 va veni cu candidati proaspeti, la „Faimosi“, emisiune pe care o imparte cu Marius „Mozart“ Moga.

Sabrina, fiica lui Dan Manoliu, se intoarce la „COOLmea distractiei“, dupa filmarile la „Vocea inimii“, ca sa faca din nou echipa cu Viorel Sipos, de la 3rei Sud Est. Pe TVR 1, matinalul va incapea pe miinile prezentatorilor Alina Bratu si Robert Florea.

„ARTMANIA“, cel mai mare festival rock din Romania, la care vor cinta Within Temptation, Anathema, My Dying Bride, Iris, Altar, Cargo sau Celelalte Cuvinte, va fi transmis de TVR 2. Tot postul din Calea Dorobanti va reflecta si asteptatul B-ESTIVAL, pe afisul caruia stau pozele lui Marilyn Manson, Alice Cooper, Pink si Wu Tang Klan.

„O vara de TOPless“ e sloganul verii la PRO TV. Si nu se refera la dezbracarea de haine, de prea multa caldura, ci de conventii, clisee si canoane. „Taca Paca“ e un show de improvizatii care, din 19 iunie, il va aduce pe Catalin Bordea, din „Fete cu lipici“ si „Meseriasii“, pe post de prezentator.

Vedete din showbiz sint invitate intr-un decor complet necunoscut lor si puse in situatii neasteptate in care vor fi nevoite sa improvizeze pentru a o scoate la capat. Gabi Jugaru va concretiza propunerile de farse pe care le-a primit pe adresa de e-mail, in „Jugaru Shukaru“, incepind din 20 iunie.

Iar de pe 18 a lui Ciresar, in fiecare luni seara, pasionatii filmelor politiste se pot aseza in fata televizorului sa urmareasca „CSI: New York - Criminalistii“, un serial cu audiente-record in SUA si Europa.

de Anca Nicoalau

integral in Cotidianul