Nu este vorba de o modificare genetica, sau o minune zoologica, ci de un nou mouse pentru calculator. Compania producatoare, Genius, a lansat un accesoriu de calculator inedit si revolutionar. Dupa primul mouse cu scroll sau primul mouse cu opto-wheel la nivel mondial, Genius a lansat pe piata a primului mouse anti-bacterian.

Gandit pentru a fi utilizat in spatiile si locurile cu mai multi utilizatori ai aceluiasi computer, cum ar fi Internet Cafe-urile, aeroporturile sau locurile de informare a publicului. Genius Traveler 315 pare un mouse normal la prima vedere. Viteza de actionare nu este una iesita din comun, fiind de 1600 dpi, la fel si scroll-ul cu rotita obisnuita.

Dar ceea ce face din acest mouse un accesoriu revolutionar de birou este tehnologia Nano-Tech, un strat superior ce acopera mouse-ul, un strat ce nu permite nicunui fel de bacterie sa ramana pe suprafata sa. Scopul acestei ultime inventii de la Genius este sa reduca riscul transmiterii de infectii in scoli sau locuri publice cu acces la internet si la calculatoare.

Genius Traveler 315 va fi disponibil in cursul acestui an si in Romania prin intermediul dealerilor locali.